2016. november 22., kedd

Élelmezésvezető munkaköri leírás

Felelősségét, feladatait az SZMSZ mellékletéhez csatolt munkaköri leírás tartalmazza. Tehát az élelmezésvezető ezekben az intézményekben tölt be felelősségteljes munkakört. Ráadásul nagyon sokrétűt és szerteágazót. Az alábbiakban láthatjuk.


LELMEZÉSVEZETŐ MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. NEV: Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. A munkáltató megnevezése: Mandulavirág Óvoda Csopak. A(z) Élelmezésvezető szakképesítés leírása. A munkaköri leírás szerepe és a munkaszerződés összefüggései.


A képesítés megszerzésével az alábbi feladatokat tudod ellátni. Bölcsődei szaktanácsadó - munkaköri leírás. Kisgyermeknevelő – munkaköri leírás.


Kt számú határozatával fogadta el. Elérhetőség: Rendelhető. Az élelmezési üzemben kialakításra kerülő munkakörök : élelmezésvezető ,. Nettó ár: 450Ft Bruttó ár: 572Ft. Feladatot ellátóvezető. Munkaköri leírás minta.


Szakács- élelmezésvezető munkaköri leírása. Az étrend összeállítását az élelmezésvezető végzi. A gyermekétkeztetésben betölthető munkakörök és munkaköri leírások a Foglalkozások Egységes . A vezetők közötti munkamegosztást jelen szabályzat és a munkaköri leírás.


Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Élelmezés Élelmezésvezető munkakör betöltésére. A közalkalmazotti … munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással . SZEMÉLYES ADATOK: Élelmezésvezető neve: ILLÉS JÓZSEFNÉ. Az elektronikus úton előállított papír alapú nyomtatványok hitelesítésének és tárolásának, valamint kezelésének rendje. Közalkalmazotti képviselő, közalkalmazotti tanács.


Jogosítványait, feladatait az óvoda . A konkrét feladatok a munkaköri leírásban szereplő tevékenységek elvégzése, teljesítése. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására . A szakképesítéssel betölthető munkakörök : Élelmezésvezető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések