2016. augusztus 11., csütörtök

Technika tv nincs kép

Híba:hang van, kép nincs. Hátérvilágítás nincs ,az inverter kap tápot 24v-ot,ha az lcd panelt megvilágítom ,nem látok képet. Tesco TECHNIKA lcd tv ! Az vele a bajom hogy csak a vga és az rgb bemeneten van kép a többin nincs.


TV hiba, mi a megoldás? LCD TV probléma - Hobbielektronika.

Samsung LG ÉS EGYÉB TV szerviz. Hang van kép nincs a tv készüléken - Itech tv szerviz XV. Jelenlegi TV javítás akciónk kedvezmény. Azóta a másik két gépemről nem ad képet. Aztán nincs egyéb dolgo mint a TV -n váltani a bemeneteket.


Technika LCD 19C-2beállítása probléma. További találatok a(z) pcforum. Tehát nincs kép csak hang: Scart-on,Analóg és digi tv -n,HDMI-n.

Ha már megtörtént a baj és nincs kép a televízióján, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Táp- inverter javítás. Egyszer csak hírtelen elment a kép viszont a. Olyat csinál bekapcsolás után,hogy gyors képváltásoknál ,főleg ha világosból.


TV -n, megint kattan a relé, a zúgás megint jelen van, kép még mindig nincs. Van egy Panasonic Viera TH-PA60E típusú plazma tv -m. ZF355D típusú tv - m amit ha bekapcsolok nincs képe pár másodpercig világít a . A termékinformációk ( kép , leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül . Kínál Samsung lcd tv hibás Nincs kép : Samsung lcd tv hibás nem ad képet , hang van. A piros led folyamatosan villog. Tartozékai nincsenek, se . Ebből következik, hogy a modern – megkapóan éles és színes képet mutató.


Gyakran előfordul, hogy a zavaró hibákat a set top box és a TV működésének összehangolásával is el tudjuk hárítani. Mivel elég szegényes információt adtál, így tippeltem. Még az sem kizárt, hogy tényleg ott kell keresni a hibát. A box HDMI kábellel van összekötve, így szebb a kép , de nem működik az.


Csak tunerről nincs kép.

A cikk szerzője által javasolt univerzális technika lehetővé teszi a modern TV. Ha nincs hang, és nincs kép , akkor a hibát a videoerősítőben vagy a színes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések