2016. augusztus 25., csütörtök

Mjksz tenyésztési program

Juh tenyésztési program. A dokumentum letölthető pdf formátumban! A Szövetség tenyésztési programja a következő tenyésztési. MJKSZ tenyésztési program 4. Tisztelt Tenyésztők ! Minden tagnak meghívót . Read the latest magazines about Mjksz.


A fajta szezonon kívüli ivarzásra hajlamos. Oshonos kiadvany teljes by Ildiko Eros - issuu issuu. A tenyésztési programban szereplõ juh- és kecskefajták tenyészértékének.


Azonosítási Rendszerei a támogatási célokon túl a tenyésztési , az állat- egészségügyi és. Adobe (Acrobat) Reader program pdf dokumentumok olvasásához . Idézek még néhány részletet az MJKSz alapszabályából, ami egyébként megtalálhatsó honlapon . Az idei látogatószám a színes programkínálatnak köszönhetően. Magyar Állattenyésztők Szövetsége.


A MÁSz tenyésztői díját a Húshasznú Szarvasmarhatenyésztő Bt. Nem volt olyan átfogó program , amelynek keretében megvalósítható lett volna a. Nemesített magyar kecskefajták tenyésztése zajlott, az őshonos parlagi típusú. MJKSz kecskefajtákra vonatkozó tenyésztési programjában.


Program pályázati felhívásaira beérkezett támogatási kérelmek ellenőrzését, . Napjainkban a fajta nemesítése a tenyésztők , a feldolgozók és a fogyasztók igényeinek megfelelően szigorú tenyésztési program szerint történik. A juh- és kecsketenyésztők díjazottjai a 23. Alföldi Állattenyésztési Napokon. Agrárminisztérium (AM) március végéig újranyitja a Vidékfejlesztési program. A mentesítési program eredményeként létrejött mosonmagyaróvári lacaune.


Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség ( MJKSz ) tenyésztési programjában szereplő. Kutatás Kutatócsoportok Állatenyésztési és Genetikai Kutatócsoport. Kaltenecker Endre (MSZTE), Dr. Kőrösi Andrea (MMgM), Dr.


DRK ENDRE - ‎ Kapcsolódó cikkek Vas megye juh és kecsketenyésztése a múltban és. EU-s programok adják a kooperációk alapját: EU 6-7 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések