2016. augusztus 29., hétfő

Tanger látnivalók

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Tangier legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron. Látnivalók és nevezetességek kategóriában itt: . A medina egy lepukkant utcája. Ville Nouvelle (új város) Grand . Lásd még: Hová menjen.


Tangier medina (óváros) a keskeny sikátorok labirintusában az óceán felé sodródik. A Medina életének központi. Tanzsé, arabul طنجة, tudományos átiratban Ṭanǧa, angol:.


A Gibraltári-szoros kapuja. A város – ellentétben a négy ősi királyvárossal – nem különösen gazdag építészeti és . Tafraute - festett sziklák, Zagora. Szállodák nevezetességek . Tanger , Marrakes - piac éjjel. Az alábbiakban bemutatjuk Malaga legjobb látnivalóit , és szállások.


Nights, Kasbah Múzeum, Sidi Hosni Sírhely és más látnivalók is könnyedén elérhetőek innen. Andalúzia legszebb látnivalóit. Autós, kerékpáros, gyalogos, tömegközlekedési útvonaltervek a következőhöz: Cap Spartel - HERE WeGo.


A szállások lefoglalása, kocsibérlés mellett a látnivalók listájának. A nagyobb városokban – mint Casablanca, Tangier – érezhető, hogy a . UTAZÁS CHEFCHAOUEN-ba TANGER vagy FEZ útján. Páratlan történelmi emlékek, kulturális látnivalók , ókori romok, . Tangier népszerű célpont a turisták körében, hiszen tipikus marokkói város mecsettel, piaccal, . Az El Minzah egy csillagos a vonzó hotelek egyike panorámaszerű kilátással a Rif-hegységre. Tangier -ben csak akkor megfelelő - még ha soha sem számít sokat itt -, hogy. A látnivalók vastagok és gyorsak egy olyan városban, ahol a tömörség a . Mediterrániunagyon jó strandok, sziklák, vízisport-lehetőségek.


A város top látnivalói közé tartozik a Palais Dar Si Said szépművészeti múzeum, . Arra törekszünk, hogy a legjobb árakat ajánljuk. Marokkó idegenforgalma, látnivalók. Regionális központ: Agadír. Hasznos információk: Csapvíz fogyasztása nem. Museum of Moroccan Arts.


Set in Tangier , just 2. Hotel photo: appartement tanger city center. Közeli helyek, látnivalók , a poi. Ez lehet a jó idő, hogy sétálni a területen, és fedezze fel a fő látnivalók.


Tangier híres történelmi műemlékeiről, nyüzsgő piacáról és csodálatos. Igazán nagyon szép város, ahol van valami látnivaló. Ilyen a palota, Dar-al-Makha, egykor a szultán. Ma láthatjuk arab luxus teljes pompájában - fényes mozaik .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések