2016. augusztus 25., csütörtök

F1 teszt 2019 élő

LŐ F-ES MŰSOR: Jön a második nagy F-es teszt (LIVE). Streamed live on Feb 25. Vettel, Ferrari, 1m18. Sainz, McLaren, 1m18.


A szerdai, rendkívül rossz körülmények után a csapatok abban bíznak, . Hamarosan kezdődik a téli F-es teszt utolsó előtti napja, amelyről természetesen a megszokott módon élő szöveges tudósítással jelentkezünk. Jó hír a fanatikus, már-már elvonási tünetektől szenvedő F-rajongóknak: mind a hat tesztnapot élőben kísérhetik figyelemmel. Utolsó felkészülési napján is túlvan az F-es mezőny az ausztráliai szezonnyitó. F: barcelonai teszt , 1. Ilyen még nem volt: élő közvetítés a teljes első F-es teszthétről.


Hivatalossá vált: a teljes első előszezoni teszt élőben követhető lesz a Forma–hivatalos csatornájának előfizetői számára. Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság. Barcelona - Teszt eredmények az Eredmenyek. A Racing Point Force India ettől a szezontól Racing Point FTeam néven indult a világbajnokság futamain, ezzel lezárva az előző szezonban megkezdett . A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten.


Räikkönen az élre állt, majd lerobbant az F-es teszt második napján. F- tesztek - Wéber Gábor. A záró napon a Pirelli kérésére mesterségesen áztatott pályán köröznek . Bár természetesen a sorozat egyik epizódja sem tökéletes, de azt el kell. A célkitűzés az volt, hogy nagyobb hőtartományban működő papucsokkal rukkoljanak elő.


Az F-es Mercedes-csapat egy körrekordját venné el a Volkswagen - Méghozzá. A streamelés, vagyis a játékmenet élőben történő közvetítése azonban tényleg csak két-három. Az Fpontversenyében Hamilton annyira elhúzott, hogy a második helyen álló, szintén Mercedes-pilóta Valtteri Bottasnak nincs sok esélye, . Az F, FORMULAembléma, az Fembléma, a FORMULA az F, a FIA . Sajnos nem tud jó hírekkel szolgálni a Dorna elnöke, azonban azt kiemelte, hogyha el lehet kezdeni még ősszel az idényt, akkor legalább négy-öt versenyt . Ez két dolgot jelenthet: vagy azért távolította el , mert valóban sütnek valamit a Poco. MotoGP teszt a PC Guru Online oldalán, PC, PS Xbox One platformon. Szeretem látni azt, ha egy játék fejlődése abba az irányba kezd el haladni, amit egy-két korábbi.


Nyugodtan ide lehet sorolni a FIFA, NHL, Fés szinte bármelyik éves. Merüljünk is el azonnal a karrier mód rejtelmeiben, amit mocskosul rafinált. Ausztriában rajtolhat az F-es szezon? Rendeld elő az áprilisi lapszámot és mi házhoz visszük neked!


Koronavírusban hunyt el a Jolly Club elnöke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések