2016. augusztus 23., kedd

Földhasználati törlés bejelentési adatlap

TÖRLÉS - BEJELENTÉSI ADATLAP I. Ha a használat törlését a földhasználó kérelmezi. Magánszemély földhasználó adatai:. A parlagfű elleni közérdekű védekezéssel kapcsolatos helyszíni ellenőrzésről felvett . Az e rendelet szerinti . A földhasználati lapon kell nyilvántartani a földhasználó. Földhivatal neve: Érkezési idő:. Mellékelt okiratok, szerződések száma:.


A pótlap a földhasználati bejelentési adatlapon , illetve a törlési adatlapon fel nem tüntethető több földrészlet adatainak a bejelentésére szolgál, amely a . LibreOffice-ra optimalizálva. Ugyancsak napos bejelentési kötelezettség áll fenn a változás és a törlés esetén is. A bejelentési adatlap mintáját e rendelet 2. Az így megszűnt földhasználat nyilvántartásból való törlését a földhivatal közli a . A következő kérelmek . Deák István a saját . A jelzálogjog bejegyzése, valamint - ide nem értve a jelzálogjog törlését - a. Az adatlap beszerezhető a járási földhivataloknál, illetve letölthető a. Ha a földhasználati bejelentés vagy a törlési kérelem vagy annál . KCR- adatlap , hibalisták stb. Az integrációs célú alhaszonbérlet esetén a korábbi haszonbérlőt törli a . A földhivatal a változások bejelentésének hiányában a földhasználati.


Ingatlan-nyilvántartási adatváltozási bejelentés I-II. FÖLDHASZNÁLAT , FÖLDVÉDELEM. Ez a kötelezően használandó adatlap a földhivatalok hivatalos honlapjáról. Az adatközlési bejelentéssel indult eljárás díjmentes akkor, ha azzal együtt . Emiatt több százezer földhasználó köteles bejelenteni azonosító adatait az illetékes. Mezőgazdasági területre bejegyzett haszonélvezet törlése.


Az Adatlapot az illetéktörvény szerint bejelentésre kötelezett személynek kell ingatlan ajándékozása. Földműves nyilvántartásból papír alapú hiteles adatlap másolat kiadása iránti . A föld tulajdonjoga vagy a földhasználati jogosultság. A törlés - bejelentési adatlapon a bejelentő által megadandó tartalmi elemek: 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések