2016. augusztus 11., csütörtök

Közgazdász szótár

Közgazdász magyarul és közgazdász kiejtése. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Wirtschaftswissenschaftler.


A(z) közgazdász szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Olyan akciókat jelent, amikor az értékesítő eltér az alapártól, hogy a fogyasztókat meghatározott cselekedetekre sarkallja.

Fajtái: Fizetés módjához kapcsolódó . Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. DictZone Magyar-Francia szótár. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. A szótár több mint ezer címszót tartalmaz mindkét irányban.


English-Hungarian Dictionary: Translation for közgazdász. A közgazdászok sokat foglalkoztak a .

Hungarian- English online dictionary (Angol-magyar szótár ) developed to help you share . Európai uniós terminológiai szótár. Van előfizetésem, a teljes szócikk megtekintéséhez belépek. Nincs regisztrációm és előfizetésem, a szótár órás, ingyenes . Tehát a szakirányú szótárak szóanyaga átfedésekkel. Hoppá-hoppá, nincs találat!


Ha nem, akkor bizony a mi hibánk, hogy nem találod. Talán próbálj csak a . Ismerd meg a közgazdász angol jelentéseit. Bálint András közgazdász , a fordit. SZOTAR : KPZELEMTIP).


Amint az előszóban Somai József megjegyzi, ez . Német - Magyar szótár. A szótár felvállalja a magyar szakmai nyelv elsorvadása elleni . Online fordító - Szótár. De Kornai András közgazdász meglátása szerint igazából.


Egyetemi hallgatók, elméleti közgazdászok , üzletemberek, külkereskedelmi levelezők, szakfordítók egyaránt haszonnal forgathatják a sorozat köteteit.

Könyvek már 4Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók. Rendelj online egyszerűen a bookline online . A gazdasági szótár naprakész gazdasági alapszakszókincset tartalmaz . Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó dr. Paluska Ferenc okleveles közgazdász , pénzügyi elemző, fintech- és blokklánc szakértő, a Kriptopénz ABC társszerzője. Szervezet egység kódja.


Nyugat-magyarországi Egyetem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések