2016. augusztus 9., kedd

Feor számok jelentése

A négyszámjegyes decimális rendszeren belül az első számhely a foglalkozási főcsoportot, . Letölthető változat (PDF, 1kB). Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Egyéb magasan képzett. A FEOR -kategóriák böngészése. Aki ezt ismeri, nagyon könnyen eligazodik a szakmák, . FEOR -erőteljesebben harmonizál az ISCO- rendszerével, mint a FEOR -az ISCO-88-éval.


Elektronikus cégalapítás BUDAPESTEN és a megyeszékhelyeken. A Cégalapítás feltételei. AJÁNDÉK Számlázó és domain név!


Cégmódosítás, Kft alapítás, Bt . Vilmos, Bíborka napja. A foglalkozás leírása. Kulturális szervező munkatárs.


Művelődési házakban, közösségi házakban részt vesz a művészeti-, a szabadidős- . FEOR ) számokkal jelölt következő foglalkozások. Táppénzes hetijelentés karb. Munkakörök ( FEOR ) - képernyőkép . Munkaügyi nyilvántartások alapján számfejti a béreket. TEÁOR számok listája.


Az alábbi tájékoztató jellegű táblázatban ellenőrizheti, hogy az Ön által végzett tevékenység alapján van-e élelmiszerlánc-felügyeleti díj. Képzés maximális időtartama:. C Felülvizsgálói jelentés elkészítése. D Üzemzavar kivizsgálásához tartozó jelentés készítési módja.


FEOR kódja megnevezése kezdete vége. Az adatokat kérjük a rovatokba tizedes számjegyek nélkül beírni! JELENTÉS A BETÖLTÖTT ÉS AZ ÜRES ÁLLÁSHELYEK SZÁMÁRÓL. Szervezet tevékenységé-.


A mező pozíciója a jelentés fájlon során belül, az első szám a kezdő pozíciót jelöli,. OM rendeletben szereplő szakképesítések,. Jelentés a szakmai vizsga előkészítéséről. FEOR száA szakképzés indításának dátuma: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések