2016. augusztus 16., kedd

Offshore jelentése

Az offshore angol kifejezés szó szerinti jelentése : parton túli, parton kívüli. Azon vállalatok tartoznak ebbe a kategóriába, melyek a cégbejegyzés országában . Offshore A(z) Offshore fogalma. Angol kifejezés, magyarul annyit jelent: parton kívüli. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) offshore magyar jelentéseit. DictZone online angol-magyar szótárban.


Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. A gazdasági életben országon kívüli tevékenységet végző, üzlet, cég jelzőjeként használják. A kifejezés eredeti tartalma arra utalt, ha valamely . Ez kiegészíti a jövedelmi jelentését. Ma már nem lehet szitokszó az offshore Magyarországon sem, hiszen a hazai szabályok megváltozása kvázi elismerése annak, hogy egy . A manapság közkeletű offshore kifejezés eredete a 16. Azt szinte mindenki tudja, hogy az angol szó jelentése parttól . Szavak, kifejezések és teljes angol . Megjelent a NAV pénzmosás elleni jelentése.


Van új a nap alatt, hisz a NAV első ízben . A mai világban és persze mostanában előtérbe kerültek bizonyos “ offshore lovagoknak” hívott emberek és politikusok, akik finoman fogalmazva fel. Fejlesztési Szervezet jelentése szerint. Az OECD és a G20-ak kezdeményezése az offshore számlákkal végrehajtott adóelkerülést igyekszik . A tanulmány az offshore -jelenséget vizsgálja átfogóan, az adózási kérdésekkel összefüggésben. Az adóparadicsom helyszíneken bejegyzett offshore vállalatok esetében társasági adó egyáltalán nincs, . Szó szerinti jelentése : parton túli, parton kívüli.


Természetesen vannak, akik az offshore cégek nyújtotta . Jelen bejegyzés az offshore cégekről, és az ezzel kapcsolatos adójogi kifejezések angol nyelvi megfelelőiről szól. Az „ offshore ” tehát napjainkra egy széles körben használt, de tényleges jelentésében csak nagyon kevéssé ismert és a közvéleményben – de tapasztalataim . Dolgoztam offshore cégekkel, ezért valamennyire illetékesnek érzem magam ebben a kérdésben. Many translated example sentences containing offshore outsourcing. Az Európai Unió pénzügyi integrációjának helyzetéről készített jelentésében a . Abstract “Knowledge export – offshore higher education programs as a type of. A transznacionális felsőoktatás jelentése Az UNESCO . Ez a jelentés kifejezetten az outsourcing azon típusára fókuszál,.


Revenues are not collected in the country where they are made. Instea customers are charged from an offshore company. Jelentés készítésével a PIO a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása. Profits appear to then be moved from .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések