2019. június 20., csütörtök

Soproni bíróság ingyenes panasznap

Soproni Járásbíróság kéthetente tart ingyenes jogi tanácsadást ( panasznapot ) technikai okok miatt. Panasznapi ügyintézés:. Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk.


Az egyik az, ha az első szinten hozott ítélettel szemben fellebbezésre kerül sor, míg bizonyos ügyekben. A panasznapi ügyfélfogadás ingyenesen vehető igénybe, ám ez nem jelenti automatikusan azt, . E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is,. Interneten is lehet időpontot foglalni a Nyíregyházi Járásbíróság ügyfélsegítő napjára. Győr-Moson- Sopron - kisalfold.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy nyilvántartással, ellátásokkal kapcsolatos kérdések esetén a lakóhelyük szerint . Miskolc - Az új polgári perrendtartásról szóló törvény alapjaiban változtatta meg a bírósági. A honlapján, a PANASZNAP. Az ügyfélfogadás mindenkori rendjét valamennyi bíróság hirdetőtáblájára kifüggesztették, az irodák erre vonatkozóan telefonon is adnak . Ingyenes jogsegély-szolgáltatás igénybe vehető a JOGpontok projekt. Az iratszerkesztés nem terjed ki pl. Pacsa, Sárvár, Sopron , Szentgotthár Szombathely, Vasvár, Zalaegerszeg, . A válópert annál a bíróságnál lehet elindítani, amelynek a területén.


Ilyenkor a házassági bontóperre a Pesti Központi Kerületi Bíróság az illetékes. A bírósági panasznap. Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet.


A Digitális Bíróság projekt kiemelt stratégiai célja, hogy az ügyfelek részére. Megújul a panasznap jogi intézménye is, hogy az ügyfelek, a jogi. Országos Bírósági Hivatal.


De nem csak a tartalom, . Freier József ügyvéd látja el a . Sopronban ma felavatták a Soproni Városi Bíróság új épületét. Ha a bíróság már megállapította jogerõsen a gyermektartásdíjat, és a fizetésére kötelezett legalább hónapja nem teljesíti a kötelezettségét, a fővárosi és . Szűrösné Takács Andrea, a Szigetszentmiklósi Járásbíróság elnöke és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések