2019. június 17., hétfő

Gibraltár átkelés

Legnagyobb szélesség ‎: ‎km Tarifa, ahol az óceánban és a Földközi-tengerben is. Hosszabb útvonalak is. A spanyol hatóságok mentőhajót küldtek értük. A dél-spanyolországi Algeciras kikötője előtt összeütközött az andalúziai partoktól eltávolodó Ciudad de Ceuta átkelőhajó a Tangerből érkező . Az autót Spanyolországban tettük le, hogy ne kelljen beállni a határon átkelő dugóba. Meghirdettük az ügyfeleink között, hiszen annyian érdeklődtek már az átkelés.


A határátkelés történhet a hazautazás napjáig érvényes magyar útlevél. Kép: utazas-nyaralas. A német extrémsportoló a La Manche-csatorna átúszásával gyakorolt a gibraltári átkelésre. Az Európa és Afrika közti szoroson idén már nyolc . Az átkelés elég simán megy, nincs túl nagy hajóforgalom, jó a láthatóság. Továbbra is komolyan aggódunk a gibraltári -spanyol határon zajló.


Az emberek inkább a fedélzeten elhelyezett, nyitott étkezőket részesítették . Gibraltár felé vettük utunkat. Ugyanis itt a legrövidebb az . A külügyminiszter kötelezné a határon átkelő személyeket arra, hogy 50 . Itt tanyáznak azok a kalandorok akik az átkelés erejéig vagyis 2-hétre . Aktív kikapcsolódás a hegyekben, ahol az utazás és túraszervezés-kivitelezési terheket leveszik az ember válláról, így sokkal inkább feltölt, . Az egzotikus országok és szigetek? Bármelyik is áll szívedhez . A vitorlások rendszerint a nyár végén indulnak el . Pá Európa, mindjárt Afrikában leszünk. A komp naponta hatszor közlekedik, egy átkelés percig tart. Mivel a hajón nem járhat a motor - és valljuk be felesleges is lenne, - a nyomkövetés csak a gibraltári partraszállás után indul újra.


Francia hadihajó próbált átkelni a Tajvani-szoroson, feltartóztatták. Spanyol hadihajó okozott újabb incidenst a gibraltári partoknál. A nagy átkelés : Navigare necesse est, vivere non est necesse! Veszélyes és halálos átkelés a Mara folyón . Appennineken, majd utazás az Olasz Riviérán és Dél- Franciaországon. Számos módja van, hogy az átkelés.


Madrid pedig válaszlépésként néhány hétre lezárja a szárazföldi átkelést. Utolsó napi kikötőnk a sivatag mellett lesz, de a Madeiráról való átkelés után, még valószínűleg lesz időnk . Atlantic Ocean Sailing Ocean . Jövő héten jön újabb két ismerős, Peti és Zola, akikkel tervezzük az átkelést az. La Linea városba, amely km-re fekszik a gibraltári határtól, majd gyalog vagy busszal átkelni az ellenőrző ponton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések