2019. június 10., hétfő

Eladó ausztriai cégek

Működő vállalkozást vennél vagy eladnál? Célunk, hogy az összes magyarországi eladó kis- és középvállalat oldalunkon megjelenjen. Tekintse meg hirdetéseinket vagy hirdesse díjmentesen eladó.


A vállalkozást külföldi érdekeltségek miatt eladó. Ha szeretnéd eladni meglévő vállalkozáso itt a legjobb hirdetési . Rövid ismertető: Magyarországon (adott szakmában) egyedülálló internetes vállalkozás kész állapotban, indulásra készen eladó. A komplett vállalkozás egy.


Vállalkozás adatai ‎: ‎Mártha János Dávid Adósz. Veszprém megye ingatlan. Havonta több millióan választják . Kamara adatai ‎: ‎Pest Megyei Kereskedelmi és I. Találatok száma: 494.


Maglódi úton helyezkedik el. ELADÓ CÉGEK sikeres apróhirdetése. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Továbbá különböző méretű használt rozsdamentes tartályok is vannak.


Befektetési lehetőségek, üzleti ingatlanok. Pékség, üzletház, föl kúria, villa, birtok a Balaton mellett. Salgótarjánban, Zagyvapálfalván eladó egy bármilyen vállalkozás számára alkalmas, . Debrecen Belváros-Óváros határán villamoshoz közel ismert, bejáratott, frekventált helyen lévõ vendéglátóegység eladó ! Eladó vállalkozás , cég, üzlet. A üzlet 130m2-es üzlettérrel, külön . Nagykanizsán a Magyar utcán, a belvárostól perc sétára eladó egy m2-es, utcafronti üzlethelyisé. Zala megye, Nagykanizsa , Belváros, Magyar utca . Cégeink : - kizárólag további eladásuk céljából voltak alapítva - sosem fejtettek ki vállalkozói.


Egy otthoni vállalkozás indítása nem is olyan egyszerű, és komoly. Kecskemétingatlanok vállalkozáshozotthoni vállalkozás. A legfrissebb vállalkozás eladó és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Megtartható a jelenlegi profil is, de más vállalkozás céljára is kitűnően . Több mint két éve indított, tehát már bejáratott, szolárium studió (franchise) eladó. Az új tulajdonos egy kész vállalkozást kap, ami már túl van a kezdeteken. Belvárosi gyönyörű nagypolgári teljes körűen felújított lakás eladó.


Tervezik a magyarországi famegmunkáló vállalkozások megvételét is annak érdekében, . Tatabánya Fényes strandon eladó üzlethelyiség. Tisztelt Kamarai Tagjaink! Alább továbbítjuk önöknek egy postaláda gyártó vállalkozás ajánlatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések