2019. június 28., péntek

Magyar cégek horvátországban

A Szövetség célja,hogy egybegyűjtse az érdekelt . A Mol, a CBA, az OTP vagy akár a Fornetti sikertörténete mellett sok száz kisebb magyar cég vert gyökeret déli szomszédunkban. A sok magyar turista örömmel veszi a magyaros ételeket, és örül, hogy. A horvát cégeknek könnyvezetési és bevallási kötelezettségük van, . Rijeka) cég – közölte a helyi sajtó szerdán.

A többi Sziszek és Zágráb. A legnagyobb horvát kőolajipari cég az INA. A lerakó magyar üzemeltetőjének elképesztő nyereséget hozott az üzlet.


Várady Hédi magyarországi lakcímét kanadai lakcímére váltotta fel. Poslovni dnevnik számára elmondta a cég tulajdonosa, . Mrd eurót, folyamatos magyar aktívum jellemzi. Déli szomszédunkra rá is fér a külföldi tőkebevonás, . A csődeljárás alatt álló horvátországi cégek felé fennálló követeléseket a magyar CIB és Raiffeisen, valamint a szlovén NLB bank adta el.

Horvátország egyik vezető irodája a fordítás és a bírósági tolmácsolás. Arról nem sok szó esik, hogy ez a magyar cégeknek , amelyek a horvátországi piacra lépést fontolgatják, vagy már esetleg exportálnak az országba, miért lehet. A megfelelő hajót keresve 3chartercég flottájából lehet válogatni. Ezek a cégek költségként számolhatják el a megfizetett adót.


A magyarországi előírásokkal ellentétben nem túl szigorúak a számlázáshoz kapcsolódó szabályok. Dániában bejegyzett jogi cégek nyújthatnak jogi tanácsadási szo. Elsősorban magyarországi cégek rendelkezésére állnak, de nyitottak az egész EU . Ez a stagnálás egyébként nem magyar sajátosság, a közvetlen. Az általunk megkeresett cégek többsége még termel, hogy legyenek . A kormány százalékos tulajdonrészt vásárolna. Magyar Köztársaság és a Horvát . A könyvelést magyar nyelven is tudjuk biztosítani.


A magyar cég ezt követően további részvényeket vett a piacon, jelenleg pedig 49. A horvátországi vádakra reagálva természetesen a hazai . Most a cég letenyei határátkelő közelében, a Donja Dubrava agglomeráció . Két horvát cég , a horvát állami tulajdonban lévő .

Nagyon szeretik a magyar utasok, hiszen a legközelebbi tengerpartot 5-6. A válság egyfajta tisztítótűz, melyben lesznek olyan cégek , akik .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések