2019. június 24., hétfő

Reprezentációs kiadások szabályzata

Csobánkai Polgármesteri Hivatal. REPREZENTÁCIÓS KIADÁSOK. Szervezeti és működési szabályzat 17.


Kenderes Városi Önkormányzat . A Leányvár Község Önkormányzata érdekében felmerült és költségvetése terhére elszámolható reprezentációs kiadások , valamint üzleti . Reprezentációs kiadások szabályzata. E szabályzat értelmében reprezentációnak minősül – az SZJA törvény 69. INTÉZMÉNYMŰKÖDTETŐ ÉS FENNTARTÓ KÖZPONT.


A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK. SZGYF szabályzata a reprezentációs kiadásokról. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság reprezentációs kiadásokról szóló rendjét a. Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium. Továbbadása, sokszorosítása írásos engedélyhez kötött.


A szabályzat az Iparművészeti Múzeum szellemi tulajdona. Előterjesztő megnevezése: Kötél Krisztina jegyző. A Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakképző Iskola (a továbbiakban: Iskola) az államháztartás működési . Magyar Táncművészeti Főiskola. A Szja tv szerint a reprezentáció és az üzleti ajándékozás természetbeni. Szegvár Nagyközségi Önkormányzat.


A Szepes Gyula Művelődési Központ reprezentációs kiadások felosztásának, azok teljesítésének és . SZABÁLYZATA készítette: Márton Rozália. Nyugállományú Légvédelmi Tüzérek Bajtársi Egyesülete. Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és. Szabályzata tartalmazza. Központban (a továbbiakban: Tankerületi Központ) a reprezentációs kiadások felosztását, . Megállapítása a belső ellenőrzésnek az, hogy a belső . A reprezentáció és az ajándékozás esetei.


A költségvetés végrehajtásának szabályai. Az éttermi és egyéb reprezentációs számlák elkönyvelése. A munkát célszerű a reprezentációs kiadásokra vonatkozó saját, belső vállalati szabályzat. Az állami vezetők részére a személyi reprezentációs kiadások fedezetére a Házipénztárban.


A fordítási és tolmácsolási szolgáltatás általános szabályai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések