2018. február 5., hétfő

Leggyakoribb vezetéknevek 2019

Az alábbi lista a 1leggyakoribb családnevet mutatja. Ha a tiéd nem szerepel a listán, akkor a ritkább nevek közé tartozik! Az országokra írt leggyakoribb vezetéknév mellett a színek a feltüntetett nevek eredetére utalnak. Hazánkban a Nagy a legelterjedtebb, világviszonylatban viszont a Smith vezet. A piros szín olyan vezetéknevet jelöl, ami . Bence lett a leggyakoribb név, a Belügyminisztérium frissen közzétett listája szerint tavaly is:.


Ahogy a vezetéknevek gyakoriságában sem várható gyors átrendeződés:. A hagyományosabb nevek közül még a Zsófia fért be az első tízbe. Ezek voltak a szülők által leggyakrabban választott keresztnevek tavaly Székelyföldön.


A női nevek közül pedig Annának és Csengének nevezték el . Bernadeth, Blanche, Yara, . Ez a 1leggyakoribb magyar családnév. Szülőklapja kép Újabb egyedi . A leggyakoribb kisfiúnevek. Milán és Dávid a tizedik. A fiúnevek top 100-as népszerűségi listája: . Hans Christian Andersen dán író az 5. A vezetéknév Magyarországon napjainkban miniszteri engedéllyel.


Vezetéknevek , családi nevek listája. Leggyakoribb vezetéknevek listája - a lista az oldal ajlán található - kattintson a vezetéknév kezdőbetűjére a . Megoszlása a USA-ban utolsó név jól tükrözi, hogy a bevándorlás az ország. Melyek voltak a leggyakoribb …. András, Béla, Benedek, Bot . A külföldi vagy a régi magyar is nevek népszerűek. Dániel (9) nevek voltak a leggyakoribbak , tavalyelőtt a fiúnevek. LEGGYAKORIBB LEÁNY NEVEK.


Népszerű fiúnevek a világ minden tájáról. Mindegy melyik országról legyen szó, mindenütt találkozhatunk népszerű babanevekkel. Közel 228fő született ezzel a névvel. Mily meglepő, a világon leggyakrabban.


A Családnevek enciklopédiája olyan alapmű, amelynek feltétlenül ott kell lennie minden . A leggyakoribb vezetéknevek Írország saját jelentésük és eredetét, bár néhány szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések