2018. február 21., szerda

Kontroller pozíció

A közép- és nagyvállalatoknál a tervezési, elemzési és ellenőrzési munkát külön szakember, a kontroller végzi. A pozíció a kis cégeknél nem . A legfrissebb kontroller pozíció és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . A controller fizetések vezetői pozíciókban nőttek a leginkább,.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.

Pozicio leirasa Debreceni Partnercegunk szamara keresunk PROJEKT KONTROLLER pozicioba uj kollegat. Leendo feladatok: -ingatlanfejlesztesi projektek . A könyvelő és kontroller pozíciók örök slágernek számítanak, de egyre több pénzügyi háttérrel rendelkező. Egy adott pozíció betöltéséhez meghatározott iskolai végzettség, szakmai tudás, gyakorlati tapasztalat szükséges, erről a következő alfejezetben lesz szó, de az . Junior kontroller és pénzügyi asszisztens pozíciók. Kis létszámú, lendületes csapatunkba keresünk olyan lelkes pályakezdőt, aki . Elérhető pénzügyi kontroller pozíció a Panarini Kft.


Zala megyei gyárában. Bővülő csapatukba keresünk most munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: KONTROLLER.

Milyen feladatok várnak Önre? Elsősorban kereskedelmi terv- tény . Főbb feladatok Havi rendszerességgel határidőre elkészíti az értékesítési hálózat tar. Várjuk Önt is Magyarország legkomplexebb vagyonkezelőjének csapatába. Feladatok: közreműködik az MNV . Meghirdetett pozíció.


Kontroller állás és munka Magyarországon. Foglalkozás, beosztás típusa. A nők képviselete a helyzetben. Budapest, Magyarország.


Ha szeretnéd a repülőtér izgalmas beruházásait támogatni pénzügyi területen, várjuk jelentkezésed Pénzügyi kontroller pozíciónkba. Ezek lesznek a feladataid:. Descripción de la oferta. Pozíció pontos megnevezés: Junior pénzügyi kontroller.


Munkaszerződés típusa: Határozatlan idejű. Napi munkaidő: Teljes munkaidőben. Pénzügyi célok meghatározása, végrehajtásának levezénylése - A szükséges pénzügyi jelentések, előrejelzések, árajánlatok, költségvetések, árak és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések