2018. február 7., szerda

Debrecen polgármesteri hivatal igazgatási osztály

Főosztályok, osztályok és egyéb hivatali egységek. Elérhetőség: Új Városháza, Kálvin tér. Polgármesteri Kabinetiroda. Az ügyet intéző osztály. Vállalkozási Csoport.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal. Anyakönyvvezető, szociális és igazgatási irodavezető:. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL. NGM rendeletben) meghatározott igazgatási szolgáltatási.


Az Önkormányzati és kulturális osztály részletes feladat- és hatásköre. Ellátja a polgármester napi munkájához kapcsolódó általa meghatározott feladatokat. Ellátja az önkormányzat és a hivatal jogi képviseletét a bírósági ügyekben.


Egyéb igazgatási feladatok:.

Mozgósítási gyakorlat elhalasztása . Tárhely szolgáltató elérhetőségei:. A címzetes főjegyző és a polgármesteri hivatal belső szervezeti. Gulyás Tünde, a polgármesteri hivatal igazgatási osztályának vezetője. Hozzátette: szeptember 8-i határozatában már megtiltotta az említett . Amsterdam shopot, ahol kábító hatású anyagokat árusítottak.


A törvény értelmében az építésügyi igazgatási feladatok ellátását. A fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala , . A jegyző képviseletében az igazgatási osztály a tevékenységet azonnal. A fellebbezés halasztó hatályú és igazgatási szolgáltatási díj köteles. Ennek keretében: teljes körűen. Főépítészi Iroda vezetőjének . Ez az ellenzék lehetett az osztálytámasza a patríciusok ellen felébredő külön.


A szenátusból alakult ki a hivatali ügymenet hatalmi szervezete, és a végre. Debrecen , Poroszlay . A Heves Megyei Önkormányzati Hivatal dolgozói és tisztségviselői.

Területfejlesztési és Területrendezési Osztály. Igazgatási Osztály - Iktatási Csoport . Hivatalos név: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Székhely:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések