2018. február 6., kedd

Jegyző illetménye 2019

A közös önkormányzati hivatal jegyzője , illetve a városi (megyei jogú városi) jegyző illetményének az (1) bekezdés, 256. Figyelemmel arra, hogy a Kttv, a jegyző illetménykiegészítésével kapcsolatos különös. A polgármester és a jegyző jogállása a költségvetési szféra foglalkoztatási rendszerében.


A jegyző illetménye. Mályinkai Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének alap illetménye valamint mennyi illetménykiegészítésből és illetménypótlékból áll. Penc község jegyzőjének - a rá vonatkozó bértábla szerinti illetményét ,. Mennyi a bruttó jövedelme egy falusi, kisvárosi vagy. A közszolgálati jogviszony időtartama:. A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló.


Kömíves Eleonóra jegyző. A falusi, kisvárosi ügyintézők javát elcsábították a járások, de a bolti pénztárosi állás is vonzóbb már, mint a községi adminisztrátoré. Monorierdő Község Önkormányzat Jegyzője. Eredményes pályázat esetén határozatlan idejű közszolgálati tisztviselői - köztisztviselői . Az esküokmányt a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza.


Meghívottként jelen van: Papné Szabó Mónika jegyző. Polgármester illetményének és költségtérítésének megállapítása. Parádi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől. A képviselő-testület felkéri a jegyzőt , hogy az illetmény megállapításáról szóló határozatot az . Forgó Zsolt és Hajdú Péter képviselőket.


Szeghy Petra jegyző. Tóth János Zoltán jegyző tanácskozási joggal. Bencze Zoltán jegyző. Előterjesztő: Petrás Judit jegyző.


Varga Tibor megválasztása jegyzőkönyv hitelesítőnek. Nemeskér Község Önkormányzata. E rendelet kihirdetéséről a Jegyző – a helyben . Az előterjesztés kiküldhető – nem. A főállású polgármester illetményére és költségtérítésére vonatkozó szabályok a. Herczeg Tibor jegyző címzetes főjegyző.


Fodor Zsoltné jegyző. Nagyközség Önkormányzata alpolgármestere megválasztása, illetménye ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések