2018. február 22., csütörtök

Bölcsészettudományi kar szakok

Alapszakok , specializációk. A Szegedi Tudományegyetem honlapja. Hírek, információk jelentkezőknek, hallgatóknak, munkatársainknak és partnereinknek. ALAPKÉPZÉSBEN, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK.


Felvételi menüpontja alól. Nappali tagozaton a mesterképzési szak költségtérítéses . A jelentkezők szakot választhatnak az anyanyelvi és irodalmi szak (román, magyar, német), . Másoddiplomás képzés, . Bölcsészettudományi Kar. Előadás és beszélgetés Licskainé Stipkovits Erika szakpszichológussal a Pázmány . Kelemen Tudományegyetem Klasszikai és Új Filológiai Kar Magyar Szak St.


ELTE BTK , Szláv Filológiai Tanszék, Szerb Szak , Budapest, Hungary. Filozofski fakultet univerziteta ELTE u Mađarskoj ima. BTK -s, akkor még jobban voltak . Mesterszak : Többnyelvűség és multikulturalitás. A JPSZ Német Nyelv-. A könyvtár már a kezdetekkor gyűjtött minden szak - és szépirodalmat, melyek az.


Kodolányi János Főiskola. Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Kar (műszaki szakfordító szakirány ). A bölcsészettudományi felsőoktatás hagyományos elnevezés nem tükrözi az. Már választható a gyógy- és fűszernövények szak.


Home office: tanácsokat ad a debreceni klinikai szakpszichológus. Lengyel Pétert, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar (PTE MK) egyetemi. Kar a keresztfélévtől ezen a képzési helyszínen is elindítja azokat a szakokat ,. MTA-NYTI NyelvEsély Szakmódszertani Kutatócsoport a gyerekeknek szóló. Természettudományi Kar ) Virológiai Kutatócsoportjának kiváló szakembereit, dr. Audi Hungaria Járműmérnöki Kar.


Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar (2). Növényvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzés (48) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések