2018. február 22., csütörtök

Fúvóka nélküli alkoholszonda

Október elsejétől minden közúti ellenőrzés során gyors alkoholtesztet is végeztetnek a járőrök. Magán és céges használatra. Igen könnyű készülék. Digitális LCD kijelző háttérvilágítással. Rövid mintavételi- és . Az alábbi alkoholszondák fúvóka nélkül vagy tölcsérrel használhatóak.


Egyes típusoknál lehetőség van váltogatva fúvókával és . Gyártó: Sencor Modell: SCA BALeírás: Sencor SCA BA digitális alkoholszonda fúvókával. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak . Nagyobb precizitást és pontosságot tesz lehetővé a fúvóka nélküli alkoholszondákhoz képest. Használat után a fúvókák könnyen tisztíthatóak . Alkoholszonda cégeknek - több fő napi szintű, rendszeres vagy.


Nem igényel kalibrálást. Ipari használatra főként a fújófej nélküli , illetve a cserélhető fújfejest ajánljuk higiéniai szempontból. A cserélhető fújófejes alkoholszondához további fújófej . Nagyobb létszám ellenőrzése gyorsan, higiénikusan fúvókák nélkül ! Az olcsó, fúvóka nélküli (gift kategóriás) alkoholszondák fizikai felépítésükből adódóan is alkalmatlanok pontos mérésekre.


Jó szórakozást jelenthetnek egy . Fúvókás és fúvóka nélküli. Hogy működik a fúvóka nélküli alkoholszonda ? Az alkoholszonda a kilélegzett levegőben lévő alkohol koncentrációját. Könnyen kezelhető alkoholszonda félvezető érzékelővel és tökéletesített elektronikával. Hong-Kong, CAOS, Lifeloc TECHNOLOGIES, ALKOHIT, . A fúvóka nélküli , olcsó alkoholszondák egyik fenti követelményt sem teljesítik, ezért mérésekre alkalmatlanok. Classic” fúvókák visszacsapó szeleppel vagy a nélkül , mindegyik külön csomagolva, így biztosított az alany és a készülék higiénikus érintkezése.


Police alkoholszonda, fehér. SENCOR SCA BA digitális alkoholszonda. CA20FP típusú elektrokémai érzékelővel ellátott alkoholszonda. Különleges előnye, hogy fúvókával és fúvóka nélkül is . Strapabíró Középkategóriás fúvóka nélküli alkoholszonda. Precíz elektronikai kivitelezés.


Ideális söfőröknek Önellenörzés céljából. Professzionális digitális alkoholszonda. Olcsó eladó új és használt fúvóka nélküli digitális alkoholszonda. Akciós alkoholszondák akár házhozszállítással is!


Ez az eszköz bárki által viszonylag könnyen beszerezhető, létezik belőle klasszikus fúvókás és fúvóka nélküli változat. Amennyiben az alkoholszonda nulla .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések