2018. február 14., szerda

Colreg magyarul

Találjon kedvező árú szállást a milliónyi ajánlat közül és spóroljon a trivago. Hajók bérlése Murter Szigeten – hajók, csónakok, gliszerek, gumicsónakok, pasar-gumicsónakok nagy választéka, kepol, bennetau flyer. Engedély nélkül használható fős gumicsónak (5LE motorral) bérelhető VIR szigeten ! Tökéletes megoldás lehet a családnak akár egy egésznapos programra. Vissza az utazásokhozPécsi indulásBuszos utakBudapesti indulás Krk - sziget. Krk sziget Horvátország legközelebbi szigete.


Találja meg a megfelelő hajót a legjobb áron. Minden bérlő cég egy helyen. Túl a kopár Krk - szigeten , komppal át a Cresre, nem torlódtunk fel, ez már egy. A helyi turisztpontok mindent kínálnak: jetski, hajóbérlés , vizitaxi, . A bérlésre ajánlott motoros hajóink gyorsak, kényelmesek, és nem igényelnek nagy hajózási gyakorlatot és képességet. Gumicsónak bérlés (max.


5fő):. Motoros hajó bérlése. Kiváló lehetőséget nyújt egy jótékony gyógyiszappakolásra. Ezt a programot kár lenne kihagyni, egy egészséges mókázásról maradna le! Baska talán a sziget legszebb városa.


Egyik legnagyobb vonzerejét strandja jelenti, melyek km hosszan terülnek el. Legszebb strandja, mely egyben a . Krk , a sziget gazdag történelmi múltjával nyűgöz le. Rab-ot már a rómaiak is a boldogság szigeteként aposztrofálták, és ezzel valószínűleg korunk turistái is . Céges rendezvények, vagy több hajót egyszerre bérlő társaságok esetében is. Online hajóbérlés Horvátországban.


Krk -Punat, Novi Vinodolski, Mali Losinj. Szükitse le a választást az . A Krk - sziget délkeleti végén, egy tágas, védett öbölben fekvő Baška. Vittünk összehajtható nyugágyat, székeket és így megspóroltuk a bérlés magas költségét . Nagyon szép a kilàtàs a tengerre, a halàszfalu , motorcsónak kal olcsón . Az egyheti bérlés ára a hajó típusától és nagyságától, illetve az igénybevett. KRK mélység – 5m, nyitva tartás 6-22.


Hajóhely szárazföldön vizes blokk használata hajónként egy parkolóhely személygépkocsi részére napi vízi hajóhely bérlése esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések