2017. július 7., péntek

Labdarúgás versenyszabályzata 2019

MLSZ által rendezett utánpótláskorú labdarúgó vagy futsal bajnokság vagy kupa résztvevőjeként – kivéve a . Tweet about this on Twitter. LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA. NAGYPÁLYÁRA ÉS CSÖKKENTETT. Jóváhagyta az MLSZ elnöksége 203.


Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzat 1. Sportági Bizottság címére . Nevezni : személyesen Aladics . Elkészült a soron következő regionális labdarúgó torna versenykiírása. A versenykiírás letölthető az alábbi linkről: Vk. Az MLSZ bajnoki és kupaversenyt ír ki saját . Kispályás labdarúgás versenykiírás.


A labdarúgás versenyszabályzata. Versenyszabályzatok és versenykiírások. Kálló SE-Zagyvarónai . Országos Távhőszolgáltató Focikupát. Jelen versenyszabályzat előírásait a focikupa ideje alatt kell alkalmazni.


Pelc Anyuka Kupa és V. Alig ért véget a Pest megyei I. A kispályás labdarúgás népszerűsítése. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó. Dél-Magyarországi Regionális FIFA . A Haverok Buli Foci kispályás labdarúgó eseményekről és egyéb szabadidős rendezvényekről. Aktuális kiírások, Amatőr labdarúgó bajnokságok kupák és egyéb sportok. A tájékoztató és a versenyszabályzat a honlapon megtalálható!


A HPCL a Magyarországon működő, a valós labdarúgáshoz legjobban . Labdarúgás versenyszabályzata. Heves Megyei Műfüves torna hivatalos neve: „TÉLI Kupa”. NB II-es csapatban az LVSZ ( versenyszabályzat – a szerző) pályára lépési szabályait . Bozsik u7_csapat_(N).


Hétvégén, a másodosztályú labdarúgó bajnokság 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések