2017. július 7., péntek

Ügyiratkezelés fogalma

Az iratkezelés célja. A hivatali szervezetek irodai munkáját, az iratkezelést törvények, szabályzatok határozzák meg. A jól és hatékonyan működő iratkezelési . A levéltári törvény szerint az ügyiratkezelés : az irat készítését, nyilvántartását, rendszerezését, se-.


A szabályzatban használt fogalmak értelmezése. A módosította a jogszabály az irat fogalmát , kibővítette az elektronikus, mágneses adathordozókon tárolt információkkal, adat-együttesekkel. A személyes adatok fogalma. Technikai cselekményekből álló tevékenységfolyamat, amelyek az iratok törvényes. Minta- ügyiratkezelési szabályzat a tanácsi végrehajtó bizottságok számára, mintával.


A Nemzeti Biztonsági Felügyelet működésének . Iratkezelés, ügyiratkezelés szakértőktől. Amennyiben nem konkrétan iratkezelés, hanem a tágabb fogalmat lefedő adatkezelés érdekli Önt, akkor keresse fel a . Javaslataink elfogadása esetén várható, hogy a hivatalban az ügyiratkezelés. Közigazgatási eljárás, ügyiratkezelés.


A tananyagegység célja és tartalma. A hatósági ügy, ügyfél fogalma , az eljáró hatóságok köre. A végzés, határozat . A közigazgatás fogalma , feladata. Ennek keretében végzi a postai úton érkező, . GYIRATKEZELÉSI RENDJE. A fogalmak meghatározása: 1. Sajátos ügyiratkezelés vonatkozik e felvételekre, mivel a végrehajtási ügy . Minősített adatok fogalma , kezelésének szabályai.


A dokumentum FOGALMA. Latin tanítani, okítani, bizonyítani, tanúsítani. Palencsárné Kasza Marianna - Ügyviteli alapismeretek és ügyiratkezelés : Palencsrn Kasza. Az ügyvitellel kapcsolatos fogalmak. Fogalmazza meg, mit jelentenek az alábbi fogalmak és írja le ! Határozza meg az ügyirat fogalmát ! Sorolja fel az ügyiratok fajtáit!


Foglalja össze az iratok készítésének tartalmi, formai és nyelvi követelményeit! Egységes Kormányzati Ügyiratkezelő Rendszer üzemeltetéséhez és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések