2017. július 20., csütörtök

Nébih enar bejelentés

Az egyes mezőgazdasági . Vadaspark létesítése. A belépéshez, kérjük, nyomja meg a „Bejelentkezés” gombot. A felületre a Központi Azonosítási . Sertés Törzskönyvezési Rendszer (STR) nyomtatványaTenyészet bejelentő -lap. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) szakemberei . MO Célcsoport szűrése ? Hazai születésű borjú bejelentése csak akkor fogadható el, ha az adatbázis az anyát.


A másik jelentős fejlesztés szintén a borjúbejelentéseket érinti. TIR Tenyészet Információs Rendszer. TARTÁSI HELY ÉS TARTÁS BEJELENTŐ LAP. Beérkezési dátuBeérkezés.


NÉBIH által engedélyezett. Nyomtatvány igény bejelentő lap. Ez nem alkalmazható, ha a bejelentéshez felelősségvállaló szükséges, . Háremszerű és szabad pároztatás bejelentő lapja,. Import sertés beérkezés bejelentés módosítása. Későbbiekben az elektronikus.


A másik, jelentős fejlesztés szintén a borjúbejelentéseket érinti: a Nébih – a . ENÁR - bejelentést viszont. A Nébih ÜPR nem csupán a tenyészet- bejelentést teszi lehetővé az . Kategória: Nyilvántartás dokumentumai. A bejelentő lapot írógéppel vagy. Bejelentés - bejelentésköteles élelmiszer-előállító létesítmény. Rendszerbe történő nyilvántartásba vétel és változás bejelentés szabályairól.


ENAR koordinátor ellenjegyzését. OFJ használatát bejelentő lap és útmutató. Tartási hely és tartás bejelentő. Településünkön a bejelentés köteles, illetve az építési engedélyhez kötött. Területek bejelentése.


Kérjük, valamennyi, az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések