2017. július 14., péntek

Takarítási szabályzat iskolában

Németországban új előírások vannak az iskolai takarításban. Kéz a Kézben” Támogató Szolgálat. Takarítási és Higiénés. Környezeti higiéniai utasítás. Személyi higiéniai utasítás.


Mosogatási utasítások. Közintézmény takarítás ( iskola , óvoda). ABOKOM megismerni és annak betartásáról. Az közintézmény takarítás célja a kellemes és makulátlan munkakörnyezet kialakítása és szinten . Heti takarítási terv elkészítése: 2. Legyen olyan, mint egy óraren mint az iskolában , melyik nap melyik helyiséget tesszük rendbe.


Pénzkezelési szabályzat. Dohányzási szabályzat vagy vezetői utasítás. Leltározási és selejtezési szabályzat. Munkaruha szabályzat. SzMSz kötelező melléklete.


Elnevezés: Bethlen Gábor Ált. A szabályok és kritériumok felsorolása, rövid ismertetése: III. A dokumentumban szereplő összeállítással az iskolai alapdokumentumok. A takarítási szabályzat célja, hogy meghatározzuk azokat az elvárásokat, . Cegléden található élelmiszerüzlet szociális helységeinek takarítására keresünk munkatársat.


Napi órás munka, csak hétköznapokon. Iskola takaritás állás Kecskemét. Az iskolai könyvtár működési szabályzata és mellékletei. Országos kompetenciamérés iskolai és tanulói eredményei. Az intézmény takarítási -fűtési feladatainak ellátása az Önkormányzati Közszolgáltató.


A szervezeti és működési szabályzat célja, jogszabályi alapja. A pedagógus munkáját az iskolai SZMSZ a Pedagógiai Program szem előtt tartásával. A takarító személyzet az aktuális terem kulcsát használhatja a takarítás idejére.


Adminisztratív ügyintézés . Megbízható takarító cég, napi takarítási feladatainak ellátására …. A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1. A BETHLEN GÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLA szervezési és működési szabályzata. A takarítást végző tanulók nevét az osztály faliújságára hetente kifüggesztik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések