2017. július 19., szerda

Munkaügyi ügyvéd ingyen

Ingyenes , bárki számára elérhető jogsegély szolgálat. Kollektív munkajogi viták elrendezésében pedig a Munkaügyi tanácsadó és Vitarendezési Szolgálat. Az ingyenes , anonim jogi szolgáltatások újra igénybe vehetők telefonon:.


Amennyiben Önnek is munkajogi kérdése van, forduljon . A díjmentes szolgáltatás hét régióban, 1helyszínen vehető igénybe, a munkajogászok mindazokat várják, akiknek munkajogi , TB-jogi vagy . Irodánk jelen weblapról érkező minden kedves új Ügyfélnek, egy (1) óra ingyenes jogi tanácsadást biztosìt. Kérjük szíveskedjen lentieket kitölteni, . Jogi tanácsadás, ügyvédi tanácsadás, konzultáció ingatlanjogi, munkajogi ,. Az alábbi linkeken ingyenes online jogi tanácsadást nyújtó szolgáltatók érhetők el. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány szervezetet és ügyvédi irodát, akik egyéni jogi.


A TASZ ingyenes jogsegélyszolgálata jogi tanácsadást és esetenként. Bizonyos szakterületeken e-mailben történő megkeresés esetén ingyenes jogi tanácsadással állok az Önök rendelkezésére. A kérdésekre lehetőség szerint . Nyár óta nyújtanak ügyvédek ingyenesen tanácsokat a Jogpont plusz program keretében, ami hasonlít a korábbi Jogpont projektre. Bodnár Lilla ügyvéd , munkajogi ügyvéd , munkajogász. A Bodnár Ügyvédi Iroda a munkajog, cégjog, gazdasági jog szakértője.


Az iroda egyike azon kevés. A jogi tanácsadás ingyenes. Jogi portál és ügyvédi szaknévsor. Még mindig nem egyértelmű a kérdés.


Ha külön követelésekről van szó, akkor persze, hogy nem tilthatják le tőled. Három éve nyújtanak ingyenes és anonim jogi szolgáltatást a JOGpontok. Sugár Tamás ügyvédjelölt , aki a szegedi Hajdú Ügyvédi Irodát erősíti.


A JOGpontok elnevezésű jogsegélyszolgálat teljesen ingyenes és névtelenül. Itt meghatározott időpontokban egy-egy ügyvéd fogadja az ügyfeleket. Még több ingyenes munkajogi tanácsadás és perképviselet jár tagjaink számára.


Pártfogó ügyvédi képviselet engedélyezése iránti kérelem. Számos esetben munkaügyi bíróság előtt kell perelni a béréért. Ezáltal a jogtanács az Ön által választott ügyvédnél (majdnem) ingyenes. INGYENES Munkajogi Tanácsadás Burgenlandban.


Porpáczy Ügyvédi Irodában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések