2017. március 23., csütörtök

Ügyfélkapu regisztráció mi kell hozzá

Az Ügyfélkapu Regisztráció menüpontjában létrehozhatja személyes ügyfélkapus azonosítóját. Amennyiben Ön az ügyfélkapus regisztrációját . Ahhoz, hogy be tudjon lépni az Ügyfélkapun , létre kell hoznia személyes ügyfélkapus azonosítóját. Ezt bármely természetes személy megteheti.


Lábléc Impresszum Jogok és feltételek Kapcsolat Súgó Vissza az oldal tetejére.

Az ügyfélkapu regisztráció illetékmentes. A regisztráció gyors és egyszerű, azonban érvényes e-mail cím feltétlenül szükséges hozzá. Hogyan kell a NAV Ügyfélkapu regisztrációt intézni? Mennyi idő alatt lesz Ügyfélkapud?


Mi az Ügyfélkapu regisztráció menete? Edina számol edinaszamol. Amire szükséged lesz hozzá.

EGT-országon kívüli külföldiek esetén útlevél, vagy az ha nincs, akkor tartózkodási engedély kell a regisztrációhoz. TÁJÉKOZTATÓ AZ ÜGYFÉLKAPURÓL ÉS REGISZTRÁCIÓJÁRÓL. A felhasználó a felhasználói nevet és a hozzá tartozó jelszót köteles megőrizni és titokban . Gyakori kérdések a témában. A bejelentkezéshez az Ügyfélkapu gombra kell kattintani, majd meg kell adni. Az Ügyfélkapunk a regisztráció és az azonosítás az ügyfelek védelmét garantálja , hogy más nem tud belépni és hozzájutni az ön személyes . Fentebb már megelőztek, hogy nem kell hozzá kártyaolvasó, én még azzal . Akinek még nincs, érdemes Ügyfélkaput nyitnia, mert a regisztráció.


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Az Elektronikus ügyintézések című előadás és hozzá kapcsolódóan ez a jegyzet. Ezt a Kormányzati Portál Ügyfélkapu regisztrációs oldaláról lehet megtenni. Cégkapu regisztrációt. Lehetséges, sőt érdemes előre időpontot foglalni interneten a legközelebbi . Az ügyintézéshez először egy okmányirodában kell regisztrálni magunkat.


Mi szükséges az Ügyfélkapus regisztrációhoz ? A teljes regisztrációhoz szüksége.

GYIK-okban található. Első lépésként az Ügyfélkapuhoz kell regisztráció Neke mint adózó, vagy. Ezután meg kell adni az ügyfélkapus felhasználónevet és jelszót és a BEJELENTKEZÉS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések