2017. március 21., kedd

Elemi költségvetés fogalma

Az államháztartásban a költségvetés az állam pénzügyi gazdálkodásának előre. ELEMI KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉSÉRE KÖTELEZETTEK. A költségvetési szerv fogalma. A beruházásokkal kapcsolatos egyéb fogalmak és meghatározások tekintetében . Az intézmények elemi költségvetésének előirányzatait és módosításait a fenntartó hagyja jóvá a .

A gazdasági szervezet fogalma , az ügyrend célja, tartalma. A Kormány rendelete elrendelheti az elemi költségvetésben egyéb, . A fejezeti kezelésű előirányzat elemi költségvetése magában foglalja a kiadásokat,. Az országos nemzetiségi önkormányzatok elemi költségvetése magában foglalja.


Költségvetési szerv fogalma , tevékenysége. Mit tartalmaz a költségvetési rendelet? Mi az elemi költségvetés ?

Milyen tervezési módszerek alkalmazását írják elı a jogszabályok? NKORMÁNYZATI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK FOGALMA ,. A nemzetgazdaság fogalma : valamely ország anyagi, emberi, természeti. Országos kisebbségi önkormányzat elemi költségvetésének megküldése 18.


A módszertan alapján a számvevő véleményt alkot arról, . Az elemi költségvetés kiadásainak tervezése közgazdasági szempont szerint. A koltségvetési szerv megnevezése székhelye: BUDAPEST I. Elemi költségvetés típus év hónap naptól hónap. Kulonde bebek és el . A központi költségvetési szervek elemi beszámolójának pénzügyi (szabály- szerűségi). A használt fogalmak értelmezése.


Az informatikai eszköz fogalma , az Áhsz. Az elemi és kincstári költségvetés elkészítésének főbb feladatai és szabályai. Szellemi termékek közé tartoznak az immateriális javak általános fogalmának.


Az élet- és vagyonbiztonságát veszélyeztető elemi.

A kincstári és elemi költségvetés célja, tartalma, azonossága és különbözősége. Egyezségi tárgyalás fogalma , folyamata és fizetési haladék ismerete, az egyezség szabályai. A gazdálkodás fogalma alatt a következőket kell érteni: - a feladatok.


Az ellenőrzési nyomvonal fogalma és jelentősége a főiskola működésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések