2017. március 13., hétfő

Egyesült arab emírségek koronavirus

Valamint a Magyarországi . Javasoljuk, hogy kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat . Az újtípusú koronavírusos megbetegedések (COVID-19) Kínából indultak. COVID-koronavírus terjedésének megakadályozása, és reméljük, . A koronavírus elleni küzdelem jegyében Marokkó a továbbiakban nem .

A megbetegedések hátterében egy új koronavírust igazoltak a kínai egészségügyi. Azonnali hatállyal döntöttek az arab emírségekbeli mérkőzésekről. Koronavírus : rossz hírt kapott Dzsudzsák Balázs is.


A kereskedelmi és tranzitközpontnak számító Emírségekben . Január végén négy fertőzöttet jelentettek, időközben a . Azért összpontosítottak egy új koronavírus okozta járványra, mert a. Middle East respiratory syndrome.

Kínában mostanra 132-re emelkedett a koronavírus miatt elhunytak száma. Egy új beteg a Piedmont-i régióból származik, ahol eddig nem volt ismert fertőzés. Manszur bin Szajed al-Nahjan . Meghalt egy éves ápoló, aki koronavírusos betegeket látott el Angliában. UTAZZON DUBAJBA A TAVASZI SZÜNETBEN! Dubaj az Arab-öböl partján kb.


Olaszországban egy nap alatt . A helyi média híradásai szerint egy éves, Európából érkezett fertőzött . Nincs az új koronavírussal fertőzött beteg a visegrádi államokban. SARS típusú és az influenzavírusok általában, az új koronavírus is az . Már egymillió fölött jár a koronavírussal megfertőzöttek számban a . A fertőzések többsége a síiták szent városában, Kúmban történt. Pozitív lett a koronavírus -tesztje a dél-koreai vívóválogatott három tagjának, akik.


Egyesült Királyság, . Ezekre a helyekre ne foglalj a koronavírus miatt! Szerbiában még ember lett koronavírusos beteg.

A közel-keleti légúti koronavírus szoros kontaktus esetén képes. Iránt az új koronavírus járványa elleni küzdelemben. Szárnyalnak a videojáték-eladások a koronavírus -járvány hatására.


Számos Öböl- és Arab Államot figyelmeztetnek és a koronavírus terjedésével kísérte őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések