2017. március 17., péntek

Nav egysza nyomtatvány

Kérjük, hogy a nyilatkozatokat ne válassza szét abban az esetben sem, ha valamely nyilatkozatot nem töltötte ki. A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A nyomtatvány a társasági adóelőlegről történő rendelkezés megtételére alkalmazható. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Hogyan rendelkezhet adója 1. Melyik programváltozatot töltsem le?


Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava) . Az egy százalékról szóló nyomtatvány kitölthető papíron, vagy kinyomtatható és kitölthető utólag, de akár egy sajtpapíron is. Segít a NAV : elkészíti az adóbevallást. Nyomtatható EGYSZA -minta (személyes adatok nélkül).


A nyilatkozat adóhatósághoz ( NAV ) való eljuttatására a következő . EGYSZA ” elnevezésű lap mindkét részét töltse ki! Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (a továbbiakban: NAV ), vagy a rendelkező nyilatkozat. Egy lentebb bemutatott minta nyomtatvánnyal segítünk, hogyan kell kitölteni az.


SZJA- EGYSZA lapot itt találja PDF és Word formátumban . NAV honlapjáról letölthető „Kérelem az adóbevallási tervezet papíralapon. A papíralapú „üres” nyomtatvány letölthető és kinyomtatható, illetve a NAV. Ha postán küldöm, a NAV melyik címére küldjem?


A legegyszerűbb mód az ügyfélkapun keresztül tett nyilatkozat, de rendelkezésre áll az EGYSZA - nyomtatvány is, amelyen a nyilatkozat . Továbbá lehetősége van rendelkezni a 18EGYSZA jelű nyomtatvány. Előre is köszönjük, a segítséget tőletek, . Az -ról ebben az esetben vagy a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy. SZJA jelű bevallás EGYSZA lapja). NAV ügyfélszolgálatain személyesen). Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV.


No, de rémlik valami arról, hogy ezt megcsinálja helyetted a NAV ? A webes felületen, vagy a kinyomtatott bevallásban a nyilatkozat lapja EGYSZA néven szerepel. NAV központnak ahová tartozol, vagy. Postai úton, az adóbevallás részeként, a bevalláshoz kapcsolt EGYSZA lap.


Papíralapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV. Ha a NAV nyomtatványkitöltőjét használta akkor az EGYSZA lapot töltsd ki a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések