2016. december 15., csütörtök

Tiszaújvárosi bíróság panasznap

Tiszaújváros Templom u. A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. Bírósági vezetök ügyfélfogadási. Online bírósági ügyintézés lehetőségei a rendkívüli ítélkezési szünetben: . Az időpontok a panasznapot megelőző nap óráig az alábbi telefonszámokon foglalhatóak:. Az iratszerkesztés nem terjed ki pl.


A Miskolci Törvényszéken a törvénykezési szünet előtti utolsó panasznap július. E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is, amelyen csupán csekély változtatásokat hajtott végre az új jogszabály. A tárgyalásmentes időszakokban panasznap nincs. A bírósági ügyfélfogadás rendje …. A házasságot a bíróság kizárólag valamelyik házastárs kérelmére, vagy a. Járásbíróság), panasznapi ügyfelek részére előzetes bejelentkezési rendszert.


A magyar bíróságokról szóló négyrészes interjúsorozatunk első része. Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. Panasznapi ügyfélfogadás: Hétfő: 9:00- 11: . Kezelőirodák ügyfélfogadási rendje: munkanapokon 09:- 11:0. Postací36Óz Pf.


E- mail cíbirosag @ozd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések