2016. december 15., csütörtök

Anyag és eszközgazdálkodási szabályzat 2018

Anyag- és eszközgazdálkodási szabályzat. Csobánkai Polgármesteri Hivatal. Az anyag- és eszközgazdálkodási szabályzat , a költségvetési szervek, valamint az e szabályzat hatálya alá tartozó szervezetek alapvető szabályzata , amely a . BESZERZÉSI SZABÁLYZAT. ESZKÖZGAZDÁLKODÁSI ,. Szerző: Prosszer Ottó okleveles közgazda.


KiB 4Downloads Details . Szarvas Város Önkormányzata és a Szarvasi Polgármesteri Hivatal Köztisztviselői Etikai Kódexe. Szabályzatok elfogadása. Aktuális költségvetési szabályzatok és iratminták árjegyzéke. EGYÜTTES NYÍLT ÜLÉSÉRE. A költségvetési szerv vezetője belső szabályzatban rendezi a működéséhez.


Az eszközök, és források értékelését tartalmazza a szabályzat , melyet köteles minden költségvetési szerv elkészíteni. Hajdúböszörmény Város Önkormányzata. Belső szabályzatban rendezni kell az anyag- és eszközgazdálkodás. Budapest, Badacsonyi utca.


Tematika: A számviteli törvény számos szabályzat elkészítését írja elő:. Az anyag és eszközgazdálkodás területén a költségvetési szervek vezetőinek elsődleges feladatuk. A képviselő-testület. Anyag és eszközgazdálkodási szabályzat.


Főigazgatóság ügyrendje. A szabályzat hatálya kiterjed:. Beszerzések szabályzata. Gépjármű igénybevételi és használati szabályzat. Felelős: Maródiné Erdősi Katalin élelmezésvezető.


Felsőfokú tűzvédelmi szakképesítés és. Az iskolai könyvtárra. Terjedelmc: év hónap. A szervezeti és működési szabályzat készítésének jogszabályi alapja. Képviselő-testület Szervezeti és Működési.


SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések