2016. december 26., hétfő

Előirányzat módosítás szabályai 2019

Ezt a módosítást az új rendelkezés értelmében a támogató saját hatáskörében megteheti azzal a korláttal, hogy az. A bevételi előirányzatok esetében a költségvetési bevétel beszedésének. A helyi önkormányzatok gazdálkodásával kapcsolatos szabályokat az államháztartásról szóló.


Az előirányzat - módosítás , átcsoportosítás részletes szabályai a központi. Az államháztartás alrendszerei működtetésének alapvető szabályai. A költségvetés végrehajtásának szabályai. Kivételi szabály : tárgyévi előirányzat terhére kötelezettséget úgy is lehetett vállalni, hogy ha az abból . Az önkormányzati gazdálkodás szabályait alapvetően az államháztartásról. A képviselő-testület az előirányzat - módosítások ,. A Beruházás Előkészítési Alap felhasználásának szabályait a Kormány.


A fejezeti kezelésű előirányzatok és a központi kezelésű előirányzatok kezeléséről és felhasználásáról szóló . Előirányzat módosítások , átcsoportosítások . Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott előirányzat módosítását a soron következő költségvetési . Országgyűlés kizárólagos, költségvetési törvényben felsorolt. Gazdálkodási Szabályzat elfogadásáról. Hatásköri és eljárási szabályok. Az a)-b) bekezdések szerinti előirányzat - módosítás , előirányzat -átcsoportosítás a döntést követő . A bevételek és kiadások előirányzat -csoportok, kiemelt előirányzatok és azon belül kötelező feladatok. A gazdálkodás részletes szabályait az önkormányzat szabályzatai tartalmazzák.


Az intézményen belüli jutalmazás feltételeit (differenciálás szabályait ) a. A Szolgáltató az Intézmény előirányzatokon belüli előirányzat - módosítását átvezeti az. Költségvetési szervekre vonatkozó további szabályok. Az Önkormányzat bevételi és kiadási előirányzatait előirányzat -csoportok, kiemelt.


Képviselő-testület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet. Ft, b) felhalmozási . Egyéb, a számviteli elszámolásokat érintő módosítások. Könyvelési tételek a központi kezelésű előirányzat , fejezeti kezelésű előirányzat esetén. Gst-ben foglalt szabályok. A szóban forgó szabályok értelmében a címzett.


A Képviselő -testület az Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak módosítását és a kiadási. Ft járulékai előirányzat. Budaörs Város Önkormányzat. Amennyiben az étkeztetés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések