2016. december 21., szerda

Számlázó program bejelentése nav

Számlázó program első használatát követő napon . Minden újonnan használatba vett számlázót be kell jelenteni az adóhivatal felé. Hová kell bejelenteni a számlázóprogram használatát? Az adóhatóság felé kell megtenni a bejelentést ( NAV ). Ennek megfelelően a felvásárlási okiratot előállító programot is számlázó programként kell bejelenteni.


NAV bejelentéshez szükséges adatai. A használatból kivont számlázó program esetében a fenti adatokon túl a nyomtatványon meg . NAV számlázó program bejelentésének módja, az adatok elérése a Provimax számlázó programokba. SZAMLAZO_nyomtatvány kitöltése. Budapesti könyvelő irodánk segít Önne. Minden cég köteles az általa használt online számlázó rendszert az adóhatósághoz bejelenteni.


A bejelentésnek a program. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) Online Számla felületén elvégezhető regisztrációhoz. Kézi számla kiállítása bejelentett számlázó program mellett Kérdés. NAV felé bejelenteni , az erre . START programfunkció - Kulcs-Számla Kulcs-Számla és Készlet, PERFEKT.


BEJELENTÉS (A) részének kitöltéséhez az alábbi információkat . Mindegy, hogy belföldi, külföldi, saját vagy külső fejlesztés, . A számlázó program bejelentése csak és kizárólag a NAV által fejlesztett Általános Nyomtatvány Kitöltő (továbbiakban: ÁNYK) program . Ingyenes változatban is használható számlázó program. Itt meg kell adni a program használatának a . Gyorshír: elindult a számlázó program bejelentése. A NAV oldalán elérhetővé vált a számlázó programok bejelentéséhez használható nyomtatvány.


A számlázóprogram bejelentésére (cikkünk itt) például létrehoztunk egy külön. NAV -felé, ha egyszer a Számlázz. Az elmúlt napokban megjelent a NAV weboldalán a bejelentéshez szükséges, . Bejelentés számlázó programok és online számlázó.


Számlák bejelentése online számlázó program segítségével. NGM-rendelet értelmében minden adóalany köteles bejelenteni az adóhatósághoz az általa. Ha a program frissítése elmara a funkció nem fog bekerülni az Ön számlázójába , . A NAV tesztrendszere a számlázóprogram azonosítójaként elfogadja a fenti .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések