2016. december 28., szerda

Pénzügyi kontroller

Pénzügyi kontroller

Country finance controller Budapest Finance controller Play key role in financial. Cooperating with Financial Controller and . Pénzügyi kontroller Állás. Szeretnél értesülni hasonló állásokról? A keresésed alapján állítjuk be az állásértesítőt.


Pénzügyi kontroller

Készíts állásértesítőt! Folytatom a beígért kontrolleri feladatokkal. Tehát mi is egy kontroller feladata? Nagyon összetett és bizalmi feladat. Havi gyakoriságú számviteli zárási valamint konszolidálási feladatok elvégzése Havi, negyedéves, éves gyakoriságú és eseti.


A kontroller feladatai és viszonya a vezetéssel. A controllerek támogató jellegű üzemgazdasági szolgáltatást nyújtanak a menedzsment számára a célorientált . A legfrissebb pénzügyi kontroller és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . A képzést a közgazdasági felsőoktatás intézményeiben alapképzésben közgazdász szakon végzett szakembereknek ajánljuk, akik a controlling területéhez . Mérlegképes könyvelői képesítés . Kis létszámú, lendületes csapatunkba keresünk olyan lelkes pályakezdőt, aki . Főbb feladatkör: - stratégiai tervezésben való részvétel, operatív tervezés támogatása.


Pénzügyi kontroller

Felsǯfokú pénzügyi végzettség;. Legalább 2-éves kontrolling vagy könyvelés területén szerzett tapasztalat;. A NetPincér, a hazai online ételrendelés piacvezetője.


Ezekben a központokban főleg az adózás, audit és kontrolling folyamatait látják el. A pénzügyi területeken is egyre inkább jellemző, hogy a munkavállalóknak . Munkahely, Formont Autó. Kontrolling Osztályán határozatlan idejű pénzügyi kontroller referens munkakör betöltésére. Junior pénzügyi kontroller. Havi és év végi zárásokban való aktív részvétel.


Pénzügyi kontroller

A székelyudvarhelyi Clearservice cég pénzügyi kontrollert keres. Location: Hungary (Magyarország). Facility: Wescast Hungary Autoipari Zrt. A Wescast a legnagyobb, . Van tapasztalatod kontrolling területen?


A zárás, beszámoló és riport szavak a mindennapjaid részei? Ha szeretnéd a repülőtér izgalmas beruházásait .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések