2016. december 20., kedd

Telekom számla lekérdezés

Aktuális egyenleg megtekintése. Szeretnéd megtudni, éppen mennyi az aktuális egyenleged? Több lehetőség közül választhatsz. SZÁMLÁZÁS, EGYENLEG, BEFIZETÉS. Igyekszünk választ adni a számlájával, befizetéssel vagy egyenlegével kapcsolatos kérdéseire.


Számlabefizetés online ügyfélszolgálatunkon. Válts elektronikus számlára , hogy a befizetés kényelmes legyen ! Miért éri meg Neke hogy elektronikusan kapd a számlád? Az e- számla szolgáltatás és használata is díjmentes. E-pack kedvezményhez elengedhetetlen , hogy . Lakossági és üzleti szolgáltatások szétválasztás.


Ha lakossági és üzleti szolgáltatással is rendelkezik, azokat szétválasztottuk, és külön kezeljük. Kérdések, válaszok a Telekom mobil szolgáltatásaival kapcsolatban a következő témában: Részletes számla , híváslista, forgalmi adatok. A lekérdezés díjmentes. Hogyan igényelhetek áfás számlát Mobil vásárlásaimról, ha Domino kártyás. A rendszeres hívásrészletezőt a havi számla mellékleteként kapod meg.


Domino egyenleg- és utólagosan igényelhető számla. Havi díjas előfizetéseknél részletes számlát az alábbi módokon igényelhetsz egyszerűen:. Számla , feltöltés Ugrás a következő főmenüpontra. Sziasztok Hogy tudom lekérdezni a Domino feltöltôkártyás egyenlegemet? Valamint az internet egyenleget?


Az elektronikus számla elektronikus formában kiállított, hiteles számla , amely az üzleti online önkiszolgáló felületen megtekinthető és letölthető. Gyanús (adatkérő, számlabefizetésre felszólító) levelet kaptam a Telekomtól. Mi a teendőm ilyenkor? Hol kapcsolhatom be a Domino Most . Amennyiben a számlaképek nem jelennek meg, kérjük, engedélyezd a flash lejátszását a böngészőben. Bízunk benne, hogy Számlamagyarázónkkal . Befizettem az otthoni előfizetésemhez kapcsolódó számla elmaradásom.


Már több napja elküldtem e-mailben a számlapanaszomat , de még nem kaptam rá választ. Az aktuális számla mégis tartalmazza a teljes havidíjat, miért? A limit eléréséig hátra lévő adatmennyiséget bármikor, többféle módon is le tudod kérdezni.


USSD kódokkal: Az egyenleg lekérdezéséhez telefonodon írd be a . Minden egy helyen a telekom. A számlákat fizesd be online vagy banki átutalással, emiatt ne menj a postára! A honlapunkon vagy a . Sziasztok, lenne dominó csomagom,leszeretném kérdezni az egyenleget,DE, GPS -be van belerakva eldugott helyen,mert biztonsági . T-mobile egyenleglekérdezés ? Megújult a Telekom alkalmazás a maximális ügyfélélmény érdekében!


A számlazárás mindig a hónap utolsó napján történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések