2016. december 28., szerda

Régi suzuki swift

Régi suzuki swift

A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok. B1 A ventillátor szett tartalmazza: . Szerviz bejelentkezés. Sebességváltó fajtája, automata. AGS, -, Robotizált automata váltó.


Régi suzuki swift

C -, CD-s audió rendszer. CVT, -, fokozatmentes . A sebességváltásnak kettő lehetséges módja van. Teljesen automata üzemmódban a váltó önállóan dolgozik, ugyanakkor rendelkezésre áll a . Városban főnyeremény az automata - galériaA hangsúly a 400. Akár ingyenes kiszállással.


BOOSTERJET közvetlen üzemanyag-befecskendezéses turbómotorhoz új fejlesztésű, fokozatú automata sebességváltó is elérhető. Néha úgy tűnik az automata váltó teljesen magától működik, holott a megfelelő váltóolaj nélkül az se működne! Keresse minőségi olajainkat, hogy az ön váltója. AUTOMATA váltós kivitel.


Magyarországi első tulajdonostól. Az 2-es motorhoz fokozatmentes automata váltó kapható, teszi a dolgát és a fogyasztása még így is zseniálisan kevés. Kényelem, sportosság?


GLX AT teszt – automata bagoly. Automata , váltófüles bagoly a Mátrában. Hazakisérő fény, első elektromos ablakemelő, automata világításkapcsoló, ködlámpa,. Jól jönne néhány ráadás kiegészítő vagy extra felszereltség?


Tekintse meg akciós . Autókatalógus - SUZUKI SPLASH 1. Bízd rá magad a népszerű CROSSOVERRE, ami a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokat is könnyedén kezeli. A megbízható technológiák és a prémium. Suzuki Swift hűtő minden 1. Hatalmas Tömítés, automata váltó olajteknő kínálat az összes SUZUKI SWIFT modellhez.


Különféle autóalkatrész beszállítóktól származó márkás pótalkatrészek . GLX 4WD automata , Panorámatető. Jármű listaára regisztrációs adóval: 7. Nagy népszerűségét köszönheti ideális . Az olyan gyártók, mint a MEYLE, VAICO, ZF Parts, ZF GETRIEBE kiváló minőségű SUZUKI Alkatrész készlet, olajcsere - automata váltó termékeket kínálnak . Készletről rövid határidővel elvihető. Akciós finanszírozás és autó beszámítás . Fekete metál színben.


Flotta jogosultság esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések