2016. október 28., péntek

Üzlethelyiségből lakás

Egy meglévő társasházban lévő nem lakás célú ingatlan átminősítése, azért meglehetősen bonyolult idő és pénz igényes feladat. A Lakcímtörvény a lakcímbejelentés tekintetében nem vizsgálja a lakás jellegét,. Az átrendeződést erősítheti, hogy míg az olcsó lakás és az albérlet.


LAKÁS JELLEMZŐI: Barátságos helyen, előtte kis kerttel, utcai bejárattal. Belső kétszintes, teljesen felújított. Használható lakásnak, üzlethelyiségnek. Sok olyat olvastunk, hogy a tulajdonin a lakás üzlethelyiség vagy tároló besorolású, pedig azok viszont nagyon szépen felújított ingatlanok . LAKÁS ÉS ÜZLETHELYISÉG EGYBEN FREKVENTÁLT HELYEN! Zugló közvetlen szomszédságában kínálok eladásra újszerű, nm-es szobás teraszos la . Felújított, fákkal körülvett tégla lakás - pár perces sétával a 3-as metrótóll!


Eladó üzlethelyiséget keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az . Kiadó üzlethelyiséget keresel Budapesten? Keressen oldalunkon és kérjen visszahívást a hirdetőtől! Kaphatok hitel üzlethelyiség vásárlásához? Lakáscélú jelzáloghitellel üzlethelyiség vásárlása nem finanszírozható, illetve mivel maga az . Debreceni Vagyonkezelő Zrt.


Győr - Moson - Sopron Megye, Eladó újépítésű üzlethelyiség , Győr- Sziget BEFEKTETŐK FIGYELEM! Győr Sziget városrészben az Olimpiai Sportparkhoz közel . Ft Eladó kiváló állapotú nm üzlethelyiség Budapest 2. Az ellenérték meghatározása tekintetében, hogy mennyi a lakás és mennyi az üzlethelyiség ellenértéke, a feleknek kell a szerződésben megállapodniuk. Kiadó utcafronti bejárattal rendelkező üzlethelyiség ! Mire érdemes figyelni egy társasházban lévő üzlethelyiség ( lakás , iroda).


Sokan szeretnének így lakáshoz jutni. Jogi akadálya nincs, de vajon megéri-e? Szebegyinszki Szilvia. Kerület, Nagytétény, 2m²-es, üzlethelyiség utcai bejárattal.


Több ezer eladó - kiadó ingatlan, ház, lakás , telek - HOUSEkinálatában. Kecskeméten a Malom üzletház közelében m2-es üzlethelyiség eladó! Eladó és kiadó ingatlanok lakás ház nyaraló üzlethelyiség has 3members.


Eladó, kiadó ingatlanok, lakások , házak, nyaralók üzlethelyiségek hirdetése. Iroda, üzlethelyiség , ipari ingatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések