2016. október 31., hétfő

Ciprus larnaca látnivalók

Tenger, építészeti remekművek és igazi ciprusi. Pierides Museum - Bank of Cyprus Cultural Foundation. Lárnaka - látnivalók ‎. Szép strandok, hangulatos éttermek és jó szállodák . Nyüzsgő tengerparti sétánnyal.

Az omladozó óvárosi Török Negyed (Skala), . Látnivalók Ayia Napa és Protaras környékén. Curium (Pafos): Curium. Kition ősi királyvárosát, ez is a larnakai csillagos látnivalók közé tartozik.


Előbbi egy bizánc-kori . Az egyik legelső látnivaló egy gyönyörű sóstó, amely a hűvösebb . Szent Lázár templom - A IX.

Teve farm (Mazotos) Fél napos program - Állatok ( teve, ló, szamár, strucc,) etetése, simogatása. Lehetőség van tevegelésre. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány kihagyhatatlan látnivalót. Tele van látnivalóval , rengeteg természeti csodával és történelmi örökséggel. Keskeny minarettjei a sűrű ciprus - és pálmaligetek lombjai közül fürkészik a. A természeti látnivalók mellett rengeteg ókori vagy még annál is . Nagyon sok helyen jártam már, és nagyon vártam a ciprusi utazást is.


Semmi látnivaló nem volt, csak a katonák. Mediterran Sea, -Port of Zygi, -Beach of Zygi, -History Central, - Vasilios Quarter. Ezt a tévhitet most el kell oszlatnom, mert igenis vannak látnivalók Ayia Napában és nem is. Ciprusra érdemes menni? Larnaca , Limassol, Ayia Napa).


Nem is kell más egy tökéletes nyaraláshoz! Történelemi látnivalók , homokos part, kék tenger. Egyéb látnivalók : A Helytörténeti Múzeum a város fejl?

Utazás módja: Repülő. Típus: Csillagtúrák, Kulináris élvezetek, Mediterrán . Egy helyen hasonlíthatja össze több, mint szálláskereső larnacai ajánlatait. Megtekintés térképen. Agios Lazaros Bizánci és Keresztény Múzeum. A leírás és fotó helyek, amelyek érdemes meglátogatni.


Változtassa meg városát. Also, the property features the wine bar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések