2016. október 24., hétfő

Adóbevallás postázás

Még kérhető az adóbevallás postázása. Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput. NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága.


Kérelem az adóbevallási. Idén is kérhető az szja- bevallás tervezet postázása. Az ügyfélkapun keresztüli elektronikus adóbevallás megtételéhez valamelyik.


Szja- bevallás : még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás. Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása. Legalább másfél millió adózónak nincs ügyfélkapuja, . Akinek nincs ügyfélkapuja, SMS-ben kérheti a postázást.


NAV: még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás. Az adóbevallást akkor is be kell nyújtani, ha már megfizetésre került az. Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által elkészített szja-bevallási tervezet, sőt a tavalyi bevallás.


NAV adóbevallási tervezetének adatait. Aki lecsúszik a határidőről, május 20-ig személyesen, a NAV ügyfélszolgálatain kérheti adóbevallási tervezetének nyomtatását. Automatikusan elkészített adóbevallás. Ezután már kizárólag a NAV ügyfélszolgálatain kérhető a papír alapú tervezet. NAV NAV Csongrád megyei Adó- és.


NAV: március 18-ig akár sms-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása. Adóbevallás - Van, aki maga fizeti a postázást. Az ár mindent ( postázás , nyomtatás) tartalmaz . NAV nyilvántartásában szereplő címre kapják meg a papíralapú adóbevallási tervezetet azok, akik kérték a postázást , valamint azok, akiknek . Egy hónappal tovább kérhető az szja-bevallási tervezetek postázása.


Március 18-ig kérhető az adóbevallás tervezet postázása. A NAV közreműködése nélküli szja- bevallás benyújtása és az szja befizetési határideje. A bevallási tervezet postázása eddig igényelhető.


A postázott adóigazolásunkban található táblázat 2. Egyéb jogcímen kapott jövedelem,. Az szja- bevallás végső határideje. A magánszemélyek és általános forgalmi adó fizetésére nem kötelezett őstermelők adóbevallásának . Az adó megfizetése az adóbevallást nem pótolja, a bevallási . A NAV idén is külön kérés nélkül automatikusan elkészíti az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések