2016. október 20., csütörtök

Bontott csarnok váz

Keresek: Megvételre csarnok csarnokváz bontott tetőszerkezet vasvázas vasváz. Csarnokváz vas csarnok váz hangár vasvázas. Eladó új acélszerkezetű csarnokváz építési engedélyhez szükséges statikai méretezéssel különböző fesztávú méretekben.


Eladó a képen látható 8m széles 18m hosszú és 4m eresz magasságú csarnok , melynek csúcsmagassága 5m, amely teljes mértékben kihasználható. Egyik kép a bontás előtti állapotot.

Ne Várjon Feleslegesen Árajánlatra! Tudja Meg A Legkedvezőbb Árat Most! Ingyenes apróhirdetési adok-veszek oldal. Adja fel hirdetését ingyen: ingatlan, autó, állás, bútor, gépek, szerszámok gyors, ingyenes apróhirdetés lehetősége.


Pakson kertes családi ház eladó az Akác utcában. HUPRO TRADE SE Žilina könnyen összeszerelhető csarnokokat kínál. Bebiztosítjuk a teljes szállítást és a különböző típusú csarnokok összeszerelését.

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ CSARNOKVÁZ ÉS RENDSZER. A csarnokok gépészetét és . Mivel a fizika törvényei. Hossza és az oszlopmagasság növelhető. Különböző méretű ipari acélcsarnok.


Miért építtessen acélszerkezetes csarnokot ? Melyek is az acélszerkezet, az acélszerkezetes váz előnyei? Ha a kivitelezésre nincs túl sok . X 5m X 8m méretekkel rendelkező csarnokváz eladó ! Bővithetőségi lehetőséggel. Az épület felépítése: Raktár váz : acélváz, Tető: nagy bordás lemez lágy . A standard csarnok teherhordó váza daruteher viselésére nincs méretezve, ezért ilyen.


Könnyűszerkezetes csarnok , raktár, üzem. Nem kell hozzá más, csak egy alap, amire a váz kerül, végül pedig a panelek. Az egyszerűség ellenére a .

Többféle olcsó, használt csarnok vasszerkezet eladó. A váz lehet hegesztett vasszerkezet, az oldalakat és az ajtó(ka)t pedig OSB-lapokból szabhatjuk ki. Vállaljuk csarnokvázak és komplett csarnokok kivitelezését is.


Telepünkön jelenleg 10. Eladó több darab új acél csarnokváz építési engedélyhez szükséges statikai. Gerenda, oszlop szélesség 500mm. A századfordulós vásárcsarnokokra emlékeztet az épület acélszerkezetes váza.


Váz acélszerkezet, ívelt. Bontott csarnok újrafelépítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések