2016. október 17., hétfő

Miskolci bíróság ingyenes panasznap

Miskolc Dózsa György út 4. A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. A panasznap nem más, mint a bíróság nyilvános és ingyenes ügyfélfogadási napja, melyen a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfél jegyzőkönyvbe . Az új Polgári perrendtartás megváltoztatta a korábbi panasznap szerepét. Azonban nem csak a tartalom, a név is változott: mostantól az . MISKOLCI JOGI SZEMLE 14.


A rendkívüli helyzetre tekintettel megerősítettük jogsegélyszolgálatunkat. Soron kívül válaszolunk azokra a jogi kérdésekre, amelyek a bevezetett korlátozó . Kazincbarcikai Járásbíróság. A bírósági panasznap. Ingyenes jogsegély-szolgáltatás igénybe vehető a JOGpontok projekt. Az iratszerkesztés nem terjed ki pl.


A válópert annál a bíróságnál lehet elindítani, amelynek a területén. Ilyenkor a házassági bontóperre a Pesti Központi Kerületi Bíróság az illetékes. Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet.


Regisztráljon INGYENESEN és adja meg illetve szükség esetén aktualizálja ezeket az. Panasznapi ügyintézés: csütörtök 8-15. E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is,.


Bírósági vezetõk ügyfélfogadási rendje, minden páros hét csütörtök 09. A beadványokat nyáron is fogadják a bíróság dolgozói, és a panasznapot is megtartják. Interneten is lehet időpontot foglalni a Nyíregyházi Járásbíróság ügyfélsegítő napjára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések