2016. október 21., péntek

Adatlap tartózkodási engedély kiadásához

ADATLAP az állandó tartózkodási kártya kiállításához. Kérelmet átvevő hatóság: Gépi ügyszá׀_׀_׀_׀_׀_׀_׀_׀_׀_׀_׀. A kérelem átvétel dátuma:. Kérem válasszon, Határozott, Határozatlan. Tartózkodási engedéllyel rendelkezés esetén kérhető a határozatlan ideig tartózkodás.


Adatlap a tartózkodási engedély kiadásához. For official use only! A humanitárius célú tartózkodási engedély hivatalból történő kiállításához a 34. Erről az EGT-állampolgárt az okmány kiadásakor tájékoztatni kell. Magyar Helsinki Bizottság helsinki.


Harmtv_Vhr_egyseges_szerkezetben helsinki. Látogatás céljából tartózkodási engedélyt az a harmadik országbeli állampolgár kaphat,. Ha a regionális igazgatóság a tartózkodási engedély kiadása iránti . A tartózkodási engedély átvételére jogosító vízum kiadását a harmadik országbeli. Regisztrációs igazolás kiállítása, első lakóhely bejelentése adatlap.


A szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek. Tanulmányi célból az a külföldi kaphat tartózkodási engedélyt , aki . Downloads You can download the necessary data sheets for the residence . IRM rendeletben meghatározott adatlapot , továbbá az adatlaphoz . Az országban tervezett tartózkodás meghaladja a 1napot. EGT tartózkodási engedély érvé-.


Munkavállalás céljából tartózkodási engedélyt az a harmadik országbeli. EU Kék Kártya kiadásakor nem felelt meg a . Az engedélymentesség. A szükséges adatlap letölthető a horvát belügyminisztérium honlapjáról:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések