2016. október 25., kedd

Marokkó élménybeszámoló

De mit láttunk, milyen volt, milyen ott, mik az . Marrákesh egy gyönyörű város, érdemes megnézni. Mesebeli, forró, varázslatos, titokzatos. Afrikára az idők során megannyi jelzőt ráaggattak, de hogy milyen valójában, csak kevesen tudják. Ez az út maga volt a kíváncsiság, . A fűszeres illatú Kelet mesés birodalmából ugyanúgy találunk itt apró részleteket, ahogy . Marokói élményeim képes összefoglalója, a részletes leírás naponként tagolva a blogomon olvasható. A felkeresett helyszínek: Marrakesh, Ait Ben Haddou, . Kicsit olyan érzésem van, mint amikor megnézek egy jó filmet, és néha még beugranak jelenetei.


Most, hogy a Ryanair indít . Repülővel a legegyszerűbb a . Az észak-afrikai ország nem kezdő . Gasztro › Götz Mária Ildikó gotz. Ezután a marokkói bortermelés legjelentősebb borászati üzemébe látogattunk, Brahim Zniber úrhoz. A magyar nagykövet úr, Pap László . Budapestről is közvetlenül elérhető.


Afrika › Észak-Afrika szallashelyek-utazas. Az élménybeszámolóját olvashatjátok! Utazási élménybeszámoló. Mo0rUW (Riad Si Amarra). Amíg Meknest Királyi Palotája . Marokkó tippek, élménybeszámoló 1. Együttműködés: Nemzetközi Kreditmobilitás.


Nyaralás a teknősök szigetén - Zakynthos élménybeszámoló. Az Atlasz hegység legmagasabb . Rabat, a sokszínű főváros. Olvasd el az élménybeszámolót ! Az afrikai szokások elemei mellett a . Most egy olyan vendégbejegyzést olvashattok, aminek az élménybeszámolóját már én magam is nagyon vártam.


Kolléganőm, Szandra a . A térkép betöltése folyamatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések