2020. március 19., csütörtök

Vízóra állás diktálás ideje

A diktálás pár kattintással otthonról is kényelmesen elvégezhető online, az alábbi. Amennyiben már rendelkezik a tömeges mérőállás diktáláshoz szükséges . Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a TRV Zrt. A regisztráció nélküli mérőállások diktálása az alábbi linken érhető el:. Mérőállások beküldése.


Tisztelt Felhasználó! Az azonosító regisztrációhoz, mérőállás bejelentéshez, ügyintézéshez szükséges. Az első hat számjegy a fizető ügyfélt azonosítja, a kötőjel utáni hat számjegy . Közvetlen hiba bejelentés online ügyfélszolgálatunkra . A diktálásra megadott időszakban 0- órában megadhatja mérőállását telefonon és online ügyfélszolgálatunkon egyaránt. Vízmérő leolvasási rend.


Munkatársaink a vízmérőket az állandó lakossági Felhasználóknál hathavonta, a lakossági idényes Felhasználóknál a nyári szezon . Fogyasztói adatok megadása . Ide kattintva a Kapos Holding Zrt. Dabas és Környéke Vízügyi Kft. Minden Jog Fenntartva. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


A bejelentés minden hónap 5. Vízóraállás bediktálása. Az alábbiakban tájékoztatjuk az internetes mérőállás bejelentési szolgáltatásunkról. Szolgáltatásunkkal nem csak. A vízmérőállás bejelentést az Érd és Térsége Viziközmű Kft. Automata mérőállás bejelentés.


Ezen űrlap segítségével bejelentheti vízmérőórája állását. A mérőállás bejelentést kizárólag 1-je és 20-a között tudjuk elfogadni, a további . Ez a kérdés teszteli, hogy vajon . Számlái készítésekor az ezen periódusban érkezett adatokat . A vízóra bejelentést csak meghatárotott időszakokban tudjuk figyelembe venni. Ennek rendjét a form alatti táblázatban tekintheti meg. ELMÜ: Változások a mérőállás bejelentésében. Akár mobiltelefonról is bejelenthetjük a villanyóra állását, az Elektromos Művek a mérőállás.


ABONY: Változott a vízmérőállás diktálásának rendje! HMV óraállás leolvasása és bejelentése. Városunkban a távfűtéssel.


A használati melegvízóra leolvasás és elszámolás háromhavonta történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések