2020. március 10., kedd

Szakács feor

Megtervezi és megszervezi az étkezéseket, kialakítja az ételválasztékot, elkészíti. Közétkeztetési szakács , Kukta, Melegkonyhai szakács , Pizzakészítő szakács , . Elhelyezkedés a FEOR -ban. Gyermekélelmezési szakács. Az alábbi lista természetesen nem csak szakácsok esetében hasznosítható. A munkakör megnevezése, ha lehet FEOR kóddal kiegészítve.


Szakképzési évfolyamok száma. Vendéglátó- ipari foglalkozások. Forrás: HR Portal vissza. Hozzárendelt FEOR szá5. A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő.


Szakács szakmai idegen nyelv. MKIK GVI kutatása szerint a nem (teljesen) automatizálható kategóriába tartozik: a FEOR nyilvántartásban. A hozzánk felvételre . A szakképesítés-ráépüléssel betölthető munkakör(ök). Tanfolyami napok ‎: ‎Elmélet: kéthetente szombat;.


Minőségbiztosítási technikus. Esti államilag finanszírozott felnőttoktatás. Feor száma, Feor megnevezése, Betölthető munkakörök . Gaudiopolis Bekasmegyeri Evangelikus Szeretethaz. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy . Központi Statisztikai Hivatal, Budapest . A FEOR -főcsoportjainak megnevezése és a FEOR -93 . A képzés jellege: OKJ-s szakképesítés.


Mesterszakma épül rá (MKIK). Iskolai előképzettség: szakács szakképesítés és egészségügyi. Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR -08) felsorolja a munkaköröket.


Hidegkonyhai szakács. Képzés maximális időtartama. Megnevezés, Diétás szakács. A Diétás szakács okj programban előírt szakmai gyakorlat igazolása az Ön által választott helyen is lehetséges.


Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések