2020. március 6., péntek

Osztálynapló vezetése

Tudja véletlenül valaki, hogy milyen színnel lehet a naplókba jegyeket, órákat beírni? Gyerekkoromban még tele volt a naplónk piros, zöld és . A jogszabály a nyomtatvány kivitelével, formájával, tartalmával kapcsolatos előírást nem tartalmaz, nincs tehát. Mikor kell az osztálynapló helyett csoportnaplót, egyéb foglalkozási naplót használni az iskolában? EMMI rendelet iskolák számára kötelezően használatos nyomtatványként nevezi meg, írja elő az osztálynapló (csoportnapló) használatát. Az okiratok jogszerű vezetése más szempontból is garanciális szerepű.


Az e-napló felhasználói csoportjai. Osztálynapló - Napló Tartalom 1. Az iskolavezetésnek . A digitális osztálynapló a papíralapú naplókhoz hasonlóan haladási, . Tanügyi nyilvántartások vezetése. Elektronikus napló vezetése esetén, tanév végén a kinyomtatott naplólapokat fűzni vagy kötni kell? Az osztálynapló vezethető papíralapon vagy elektronikus . Kötött adattartaloiskola neve, OM azonosítója, címe, az osztály megnevezése – egyéb . Tanulói hiányzások kezelése, tanügyi dokumentumok vezetése.


MKM rendelet az iskolák számára kötelezően használatos nyomtatványként nevezi meg, írja elő az osztálynapló (csoportnapló) használatát. Az adatbázisból a tanárok, az iskola vezetése minden szükséges kimutatást, statisztikát le tud kérdezni, emellett a szülő otthonról, regisztráció után figyelemmel . Tanácstalanul állunk az osztálynapló vezetése előtt. A haladási részben ,hogyan adminisztráljuk az érintett tanulók óráit? Mivel a férfi ma ellenőrizni fogja az új részlegen az első vezetését , legalább.


Szuperpontos professzor újabb fekete pontot írt be neki az osztálynaplóba. A KRÉTA felhasználói csoportjai, feladatai. Ellátja az osztályával kapcsolatos ügyviteli teendőket: osztálynapló vezetése , ellenőrzése, félévi és év végi statisztikai adatok szolgáltatása, bizonyítványok . A végleges osztálynapló fájlok CD-re mentése, irattári és a titkársági archiválása.


Csoportos foglalkozási naplók, osztálynaplók x. A tanügyi nyilvántartások vezetése szakszerű-e? Törzslap és osztálynapló vezetése az IKSZ-es tevékenységeknél. Bizonyítvány vezetése.


Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjhoz kapcsolódó nyilvántartások vezetése kitöltött. EGYES TANÜGYI OKMÁNYOK VEZETÉSE, AZ ISKOLAI ZÁRADÉKOK. A pedagógus a tanórai foglalkozásokról az órarendnek megfelelően osztálynaplót vezet.


A TANÜGYI NYILVÁNTARTÁSOK VEZETÉSE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések