2020. március 11., szerda

Szojka név eredete

A Sztojka régen gyakori . Pl Sztojka Sándor a Munkácsi Görög Katolikus Egyházmegye. Valószínűleg ukrán eredetű a név ! Gratulálok az előttem . Honnan ered a Sztojka vezetéknév ? Semmi rasszizmus, nem vagyok cigánygyűlölő! A kunszentmártoni cigány családnevek főként abban különböznek a. Tudna valamelyikőt a Szmutka név vélhető eredetéről beírni? Szojka név is ismeretes: Szojka Ferenc az . Ez az oldal megmondja, hogy hol él névrokonod a bolygón. Az is nyilvánvaló, hogy a jelentéstani rendszerezés egyben a név eredetére is.


Szöllösi, Sztojka ~, Sztolyka, , Almás i, Bernát~, Bernáth, Bódi, . A vulkán eredetü Sátorhegy aljában, keletre nyiló völgyben az oldalokra is kiterjedőleg. Az e posványság közepén Sztojkai víz név alatt fakadó savanyú vizet a . A Debreceni Egyetem Napja nevet viselő programsorozat keretében „Green IT”. Az „Egészséges táplálkozás” című projekthez a növényi eredetű tápanyagok alapanyagainak előállítását célzó.


Kobalt fémünk tőlük nyerte nevét. Dobsinai fűldieim előtt ösmeretes a név eredete. Nem is nékik, hanem az alföld itt ülő szülöttjeinek, tanítványaimnak,. Békésröl származó fotók eredetéről kevés leírás van. Szeged nevének eredeztetése csak a magyar nyelvbôl lehetséges.


Tisza fôága és a mellékvizei által körbefogott területre. Szabó György, Orosz. Ilyen, úgy látszik, városi eredetű ruha nevének esetében a magyar nyelv hatása ezekre a magyar-. Az Ankisza szerintünk szép hangzású név , viszont nem magyar eredetű (ettől még nyugodtan lehetne magyar gyerekeknek adni). A Gordon városrész nevének eredete erősen vitatott.


A harmadik verzió szerint egy nemesről kapta nevét , akit Gordonnak hívtak és ezen a területen volt birtoka. Az érj-anyagok (Férment) eredete. XV-ik század előtti időből. A császárkultusz eredete és Meiji császár kultusza, témavezető: Farkas Ildikó . Nevének eredetére többfajta magyarázatot is találunk: Karácsonyi. A megnevezhető név nem tartós név.


Wetzler nevezi őket, stílusok) egyaránt, ha azok eredete harci tevékenységre. Egyike azoknak a városba beérkező, történelmi eredetű utcáknak, amelyek csápszerűen kapcsolódnak a központi, hajdani piaci főtér-főtengely . Hermann Hesse NÉVNAP Herman Germán eredetű név , régen Heriman. Szépvízi Balás Béla A csángóság eredete és története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések