2019. december 19., csütörtök

Turista útvonaltervező

Turista útvonaltervező az OpenStreetMap adatai alapján Magyarország területén. Naponta frissülő adatok alapján gyalogos kerékpáros autós offroad . GPX- útvonal feltöltése. A hiba elhárításáig türelmedet kérjük.


Tervezés mód Tervezés mód. Mapnik Thunderforest OpenTopoMap.

Pecsétek Túrajelzések (Dömcsi) Túrajelzések . Saved from turistautak. Find this Pin and more on Akt by Sztancsik József. Válogass a túraötletek közül, vagy tervezd meg a saját túrádat mobilon! Végre megjelent az ingyenesen . Turistajelzés, turistaút kiemelés, szintvonal, DEM, keresés, útvonaltervezés.


BaseCamp, MapSource keretprogramhoz. A térképeken az út színjelzését és jelzéskódját piros betűvel az útvonal mellé írják (például Z-).

Soproni Tájvédelmi Körzet természeti értékeit, növény- és állatvilágát mutatja be. Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Természetjáró Turista magazin TuristaShop TEKA-KÁRTYA Galyacentrum Gerecse50. Az Oxygen Adrenalin Park területéről turista útvonalat ajánlunk figyelmedbe.


Letölthető térkép az összes ajánlott útvonallal: itt. Mátra szívében található, különleges aktív turisztikai központ életébe. Budapesti címek esetén fontos megadni a kerület számát is! Indulás: Pl: Budapest, V. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület. Telgárthy-rét (Visegrád) – Pap-rét – Hegytető (Pilisszentlászló) – Kisrigó Vendéglő . Az alaptérképet az openstreetmap.


Az útvonaltervező a Brouter-t használja. A túra kezdő pontjához útvonalterv készítése is egy kattintással indítható. Térképek: Aggteleki-karszt. Badacsony Bakony Balaton Budai-hegység.


Bükk Börzsöny Cserhát Gerecse Gödöllői- . Csákberény – Kopasz-hegy – Alsó-cservágás – Aranyhegyi-szőlők – Csókakői vár – Buhin-völgy – Felső-cservágás – Gémförtés-völgy – Csákberény. Parlamentet, a zöld Margitszigetet és a dohány utcai zsinagógát.

Kuźnice - (dél felé a széles, zöld turistaúton) - Myślenickie Turnie. Ez mennyire mászós hegy, vagy simán turista útvonalon fel lehet odaig menni? Még a legegyszerűbbek is képesek lesétált útvonal adatait exportáláni vagy feltölteni, a bonyolultabb programok pedig az edzés elemzésében .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések