2019. december 25., szerda

Telekom készülékek

Telekom készülékek

Családi mobil opció szolgáltatás. A kinevezéses dolgozók családtagjainak számára ez a flotta nem vehető. VDSL Internet szolgáltatás.


Control Max mobilinternet szolgáltartás mellé igénybevehető kiegészítő szolgáltatások (extrák). A csomag részeként az előfizetők elektronikus ügyintézés választása esetén havi. GoNet adatdíjcsomag esetében a 4Ft . Dikh TV- t , a Comedy Central HD csatornát és az EPIC Dramát láthatják a nézők. Hogyan lehet biztosításod?


Utasbiztosításod SMS-ben igényelheted. Küldd el a biztosítottak adatait SMS-ben, hagyd jóvá az SMS- t , és őrizd meg . EU mobil és vezetékes hívásirányokba. Kedvezményes családi mobilcsomag a MÁV-csoport munkavállalói számára. A Magenta előfizetői úgy használhatják a TV GO- t , hogy az ehhez . Korlátlan családi beszélgetések Válassz minden családtagodnak egyedi idényeire szabott tarifát,.


Telekom készülékek

A romániai vezetékes hálózat számait és a Vodafone Románia mobilszámait egyaránt. A Maxi csomag 1SMS- t tartalmaz kedvező áron. Nonstop M díjcsomag.


Telekom mobilalkalmazáson keresztül! Találd meg a számodra legjobb mobil csomagot. Add hozzá a kedvenc mobiltelefonodat és megtaláljuk a legjobb tarifát. Miért előnyös Önnek a lakossági mobilflotta csatlakozás? A táblázatban feltüntetett árak az ÁFÁ- t nem tartalmazzák.


Több előfizetés együttes ügyintézése esetén (cég, családi háztartás) kérjük, a teljes, . Mobilflották magánszemélyeknek. Alacsony díjú előfizetések mobilnettel : 2. SMS mellett becsomagolva már tartalmaz percet vagy SMS- t. A dolgozói díjcsomagban (Partnerdíjcsomag ), a dolgozó. T - mobile domino csomag váltás? Ha domino nap díjcsomagról domino surf-re szeretnék váltani a surf esetén az időszaki díj hogy zajlik? T -Home internet díjak változatlanok maradnak.


A mobilappjában aktiválhatják a meglepetést az ügyfelei. Trend díjcsomagot használó üzleti előfizetők is igénybe vehetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések